lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kanget! :)

 Heipähei jälleen!

Meillä on leirit alkanut pyörimään tuolla, joissa oli Ulakin osallisena töissä mm. tunnilla, uittoretkellä sekä käytii maasto kokeneempien kanssa myös :)

On se vaan niiiiiin ihana, uittoretkellä oli kaikki leiriläiset muistaakseni ihan ensimmäistä kertaa uittamassa ja taisi likkoja sen verran jännittääkin että tarttui osaa hevosistamme ja loppujen lopuksi Ula olikin ainoo jolla sitten kaikki leiriläiset kävi järvessä, virkistävää vaihtelua kun Ulakin siitä niin kovasti tykkää :) oispa vaan vähän lähempänä /pehmeämmät tiet ettei autotietä tarvis puolet matkasta kävellä niin voisi useammankin käydä vaikka ratsastuksen jälkeen pulahtamassa!

Koitan rajoittaa näitä uintikuvii ettei blogi muutu ihan "Ula järvessä" blogiksi :)




Mun pikkusisko on aikoinaan paljon ratsastanut mm. Kaisulla(nyk.kissankulma), käynyt  myös ratsastuksenohjaaja linjalla toista  vuotta, kunnes lopetti.
Kävi Ulallakin useastikin ratsastamassa alussa, kun ostin sen(08-09) ja nyt melkeinpä 4 vuoden tauon jälkeen nous taas Ulan selkään, kyydissä pysy ja taitaa tulla uudestaankin, jollain Kaisun hevosellakin.






Tuli tuossa tilattua samalla kun kärryihin uudet renkaat hevarilta niin kangetkin, halavalla kun sai ;) ja halavat kun oli niin ei niin väliä tuleeko käytettyä, vaikka Mariallekin jo mainitsin jos se tulisi ratsastaan niillä ja sitten kattellaa jos menisin valmennuksiin joskus kans kangillakin :) haluan kyllä ehkä vielä ainakin ensi viikolla mennä ihan tutuilla turvallisillä kolmipaloilla.

Ulpu otti hienosti nämä kangetkin, varmaa mietti vaa et mitäköhä toi nyt taas on keksinyt.... ;)

Sonja käppäili eilen noilla hetken ja tänään Milja (yhden meidän tallin yksärin omistajan äiti) tesmaili ja tarkisti että menee kaikki vempaimet oikein, Ulaa selkeesti vähä jännitti mutta kyllä se sen 10-15min. asiallisesti meni, ei toki nii rentona niskasta kuin normisti eikä siltä paljoa mitään vaadittukaan, hiukan totutettiin kankea suussa pitämään ;)
Innolla odotan jos vaikka ensi viikolla Maria tesmailisi niitä!

Tänään lähdettiin Annan ja sen heposten kanssa (ja vuokraajan ja lapsensa) kanssa pienelle lähes 2h maastoretkelle vähän tutkimaan uutta reittiä ihan lähellä. Anna saanu meille luvan käyttää tällein kesälläkin pellon reunoja yhdeltä tilalliselta tässä jolla sitten sitä maataa riittääkin :) hienot maisemat kyllä ja lisää täytyy vähä tutkailla mihi kaikkialle si oikee pääseekään.

Huomenna onkin ravipäivä (ei toki Ulalla ;)) ja sitten jatketaan taas leireilyä! palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti