perjantai 23. toukokuuta 2014

Voihan itkupotkuraivari!

 
Nyt kyllä hiukkasen ja hiukan enemmän harmittaa...
Ulahan ultrattii sielä virolahdessa tiineeksi ja kaksosethan sielä oli ollut, joista toinen otettiin heti pois, no varmuudeksi sitten tänää katsottiin tilanne ja tyhjähän se tällä hetkellä sitten on :(
 
Nyt en tiedä vielä yhtää mitä tehdään, ens viikolla piti mennä laitumelle + pienee reeniiin kesäkuuksi, mutta jos jostain kyydin Ulalle saan niin kai se pitäisi vielä kerran yrittää, jos vaikka vielä onnistuisi :) no kertoilen täälläkin kyllä sitten ainakin jos jotain varsauutisia vielä tulee! ;)
 
 
Ultrauksen jälkeen lähdettiin Sonjan + Loren kanssa maastoileen, upee sää ja hevoset innoissaan, mikäs siinä maastoillessa.
 
Ulalla on kepeesti nyt tää viikko menty, takakaviot oli tosi kuluneet tuolta astureissulta, mutta saatiin vielä kengät kuitenkin, onneksi (sitäkään en tiedä mitä niiden kanssa tekis, jos nyt vielä on menossa uusiksi Leeville, eihän se voi kaviottomaksi päästää :(

 
Ostinpa muuten uuden kameran :) (vanhahan kävi hiukan uimassa ämpärissä...) Canon EOS 1200D, nyt siis luvassa laadukkaampia kuvia+videoita!

 
Ula ja Lore kaverukset :) eivät enää tarhaile yhdessä (Lore ei voi syödä niin paljon ja Ula ei taas vähempää) mutta ovat nyt välillä päässeet rapsuttelee, ihan mahdottomia ja niin ihania ovat, jonku puol tuntia yks päivä tossa vaa rapsuttelivat toisiaan

 
Nyt mietintämyssy määhän ja toivottavasti maanantaina vähän viisaampia!
 
p.s. Sunnuntaina varmaan ensimmäinen uittopäivä! :)

 


2 kommenttia:

  1. Harmin paikka, että kävi noin :( Ei sitä "Leeviä" sais siirtona tänne, jotta ei tarvitsisi hevosta kuskata niin kauaksi?

    VastaaPoista
  2. Ei valitettavasti saa siirtona, muuten toi olis ollu jo kauan aikaa sit jossain oriasemalla! :D
    No nyt torstaina pääsee uudestaan reissuun ja palautuu sitten joskus, ehkä vasta tiineystarkastuksen jälkeen, saa nyt oikein kunnon kesäloman tänä vuonna pitää. ;)

    VastaaPoista