keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Jippijaijei! :) :) :) :) :) :) :) :)

JIPPIII! tänään sain mielettömän hyviä uutisia! :)

 
ULA ON TIINE! :) mä oon niiiiiiiiin monta yötä viettäny lueskellen kaikennäköistä ja pohtien mitä jos taas on kaksoset, päätäkin särkenyt muutama päivä oikein mukavasti (jospa nyt malttaisi vähän nukkua enemmän ;)), on tää vaan niii jännää ollut! nyt uskoisin että helpottaa kun U palautuu kotiin, toinen kyllä kammottava juttu on 30vrk ultra(viimeksi kun siinä tyhjäksi todettiin..), joka jo ihan pian kun astutettu on vikan kerran 2.6., tää ultra vähän venyi kun sielä oli kolme tammaa että saatiin kaikki samaan aikaan ultraan tänään.
 
Turhaan onneksi murehdin, onhan sielä huippuosaava porukka ja tietty huippu Leevi, jonka kaikki viime vuotiset tammat tiinehty heti ekalla kerralla, paitsi yksi joka jäikin tyhjäksi kokonaan.
 
Mammavaatteeetkin Ulaa odottelee kotona ;) ostin aivan ihanan pinkin sadeloimen sille sekä eskardonin kouluhuovan, kuvia varmasti joskus tulee niistä! ;) 
Toivottavasti tammamammat saataisiin kotiin viikonloppuna juhannuksen jälkeen, palaillaan silloin sitten, nyt kaikki peukkuja pystyyn loppuun asti!

2 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja, että tällä kertaa kaikki menee hyvin loppuun saakka!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Mäki toivon kovasti että teidän juhannustaiat onnistu ;)

    VastaaPoista