sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kotona!

 
Tänään lähdettiin sitten aamusella heti matkaan virolahtea kohti, jännityksellä odotin millaisia tyttöjä sieltä löytyy kun ei kuukauteen nähty ;)
 
Katja sanoikin että ovat olleet ihan rauhassa, mutta en olisi uskonut että ihan noin rauhallisia olivat, jeejee :) Allu veteli tirsoja kivien päällä ja Ula siinä vieressä, heti sanoin ku pihaa päästii että ihan tiineiltä näyttävät, lähinnä silmiä yms. olemusta tarkoittaen :) oli niin raukea katsekin ja tosissaan, Allukin ihan rauhassa oli tarhassa oottamassa kotio lähtöä.
Pihaan kun päästiin niin ei kumpikaan oikeastaan koppia noteerannut mutta sitten kun menin huhuilee niitä niin ihana Ula sieltä päästeli tuttua hörinää, ehkä se muisti eikä ollut unohtanut vaikka näin kauan erossa oltiin!
Laitoin kuljetussuojat tarhassa heti ja sitten suoraan koppiin ja kotiin, matka meni hyvin, oli vain tosi lämmin keli kuljetella, onneksi tuuletusikkunat ku avattiin niin tuntu riittävän ja ei kovin hikisiä ollutkaan, pikkuisen Allu.
 
Pienet kesämahat oli luvallista kasvattaa jos tiineeksi tulevat ;)
 
 

Allu lähetti matkalta terveisiä ;)

 
Kotio kun päästiin otin pihatosta pari ylimääräistä asukkia pois ja suihkittii myrkyt hevosii ja Ula sai zeebrahuppunsa ja päääsivät pihattoon. "Pakkopäädyttiin" Topin ja Vilin kanssa laittamaan, vaikka keväällä oli tarkoitus oma tarha/pihatto tehdä noille niin se on kyllä vain tarhan pohja tällä hetkellä.. Topi oli ihan asiallisesti ja pienen tervehtimisen jälkeen jäi syömään heiniä, Vili taas oli paljon kiinnostuneempi ja juoksutti tyttöjä, tällä hetkellä toivonkin ihan hirveesti että varsat pysyy mukana pikkuressistä huolimatta ja meno tarhasa rauhottuu hyvin nopeasti entiseen, Ula ehkä enemmän malttoikin syödä ja Allusta on tullut mahdoton Ulan peräään, ehkäpä Ulalla oli niin suuri rooli kun olivat kaksistaan isossa maailmassa tai sitten Allu ottaa erittäin tosissaan käskyn "pidä Ula tiineenä" ja yrittää vain vahtia ja muistuttaa Ulpua ;)

Suola ja mineraalikivi tuntu maistuvan neideille, niitä nuolivat huolella ja vettä perään. On se hyvä että edes joskus kun koko talven ollut samat kivet noilla tossa eikä oikein kukaa käyttänyt.
 

Pikkuisen rauhoituttu jo :)

2 kommenttia:

  1. Onko Ula ja Allu nyt siis molemmat tiineinä? Ja kivoja kuvia :)!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti! Uus ultra on jo reilu viikon päästä😊

    VastaaPoista