torstai 7. tammikuuta 2016

2016


 
Vuosi vaihtuikin ja aika menee vauhdikkaasti :) enään 4kk ja meillä toivonmukaan kirmailee pikkuinen varsa, se onkin yksi suurimmista heppatavoitteista tälle vuodelle! sitten on tietenkin ne kesän astutusprojektit..
 
Nyt on harmittavan kovana ollut jokapuolella maat ja sitten kun vihdoin lunta tuli on ollut järkyttävät pakkaset, joten on aika paljon kävelyretkiä ollut, sekä maneesiretkiä :) hepokatit kyl meni niin hyvin maneesilla, Ulalla vähän kokeilin kouluakin vääntää ja nätisti meni :) allusel taasen oli yhdel kerralla maapuomit jotka meni niin hienossa laukassa pari kertaa rytmikkäästi kuin estehevot konsanaan ylitse. Pikkuhiljaa kevennetään Allun työtä, mutta melkolailla loppuun asti on tarkoitus kävelytellä, Allusen mukaan, nyt kun tuo mahakin rupeaa kasvamaan niin näkee sitten miten jaksaa lähteä töihin.
 
Pitäisi nyt rokottaakin Allu taasen, koitan ensi viikolle saada piikitysajan :)
Toivotaan nyt että lautuisi vähän ja luntakin vähän lisää saisi tulla ni päästään kunnolla liikkumaan.
 
Mukavia pakkaspäiviä kaikille, pian on kesä! ;)

7kk kohal maha ;)
 

-30 ylittyi jo, mutta näyttää likat viettävän enimmäksee ulkona aikaa, sisällä käydää makaamassa pahnoista nähden mutta muuten nytkin nämä kovat pakkaset vain pihalla niitä näin :)

 
Tyttöjen iloittelua maneesilta :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti