sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Allun äitiyspakkaus ja viime kesän sulhon ihastelua :)

 
Allun äitiyspakkaus kulkeutui tänään tallille Allun luokse :D siinä on kaikkea sopivaa pikkuselle sitten, muutama miniloimi ny puuttunee mutta vien varmaan huomenna sitten ne tallille.. toivotaa ny että on rinsessa ettei ihan nolostu toinen!
 
¨
 
Allun olo on ehkä hiukan tukalaa ruvennut olemaan, mutta melko kovaa pikkuveijari potkiikin! tänäänkin osuin hyvin paikalle näkemään kun kattelin tarhaa siivotessa että maha sie myöryää ja menin kokeileekin ni muutamat mojovat potkut tuntu, on aika huojentava olo aina kun pikkunen ilmoittaa olemassa olostaan! nytkään en varmaa viikkoon ole mitään maratooniharjoituksia huomannut ;)
 
Tänään oltiin myös pienellä talliporukalla kattomassa mahtavaa isukkia Hessin Leeviä Aulangon Orisuorassa, hienon esityksen piti, kuten moni muukin upea orhi!
 
329vrk
 

Myös Ulasta vähän kuvia ;) Tänään napsattuja pari ja sitten Veeran ja Ulan päiväreeneistä viikolta otettuja kännykkäkuveja muutama :) 
Ula vielä toistaiseksi verrytelly jalkojaan säännöllisesti kentällä ja kivasti onkin mennyt, kesällä sitten lomaillaan. Lomasta puheenollen, mä "lomailen" NYT!


 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti