tiistai 27. joulukuuta 2016

Hyvää Joulua!


HYVÄÄ JOULUA!

Pikkujouluporo Ula oli jälleen mallikelpoinen, maha ei kyllä kohta kärryjensä väliin mahdu😁

Joulun aika menikin melko haipakkaa kun töissäkin piti käydä kaiken muun lisäksi😊 nyt alkoi parit jouluvaparit ni kerkee täälläkin raapustaan ja kertomaan tytsyjen joulusta, joka sujuikin perinteiseen tapaan erittäin rauhallisesti herkkuja mutustellen😊 meillä aina joulun talli kiinni niin on ihan hiljaista ja itekin kävin ainoastaan aattoaamuna, ruokkimaan tytsyt ja Aapan ja laittamassa muut joulun ruoat valmiiks niille ex tra herkkujen kera tietty.


Ennen joulua aina käydään joulumaasto,  23pvä😊 joka menikin ihan hyvin tänä vuonna ja oli kivasti pellot sulanut niin päästiin kaikissa askellajeissa menemään, osalla hevosista meinasi vähän virtaa olla mutta kyllä siinä kaikki rauhoittui kun pääsivät juoksemaan😊

Poroja oli 23 pvä paljon liikkeellä....😉

Aapisella oli jännä päivä 22.12 kun Hyvinkäältä tulivat kuvaamaan toisen jalkoja, ite olin jännittänyt miten Aapo osaa olla yksin käytävällä jne., mutta hienosti se siinä katteli ku laitteistoa kokosivat ja sitten kuvauksen olikin rauhoitettuna niin ei ongelmia siinäkään. 
Alussa lääkäri sano ettei sen mielestä kovin pahalta vaikuta ja kyseli onko ontunut,  jota ei kyllä ole havaittavissa ollut vaan päinvastoin päästelee upeeta ravia menee.

Kuvien jälkeen sanoi ettei mitää tuomiota anna, ei ehkä huippuravuria oottaisi mutta käyttöä pitäisi kestää ja voihan ne vielä suoristuakin vähän kun kasvaa ja kolmatta tetrasykliiniä mietittiin, sen pyydän sitten Jossua laittaa jos samaa mieltä kun tulee tammikuussa rokottaan.  Kuvissa luut näyttivät suorilta ja oikein muodostuneet, loistava juttu😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti