torstai 9. maaliskuuta 2017

Talvikuvia & runsaasti kuulumisia!


Ei paljon ole ehtinyt kirjoittelemaan, mutta tapahtunut on kyllä!
Näitä kuvia vähän myyntimielessä otettu Aapisesta, mutta nythän kerkesi jo käymään niin että Aapo löysi aivan ihanan kodin:) Siuntio suuntana ensi kuun alkupuolella on ja iso maatila:) hevosheinän viljelijöille,  ponikavereiden kanssa lähtee asustelee, kesäksi saa kavereitakin oman ikäisistä orilaitumelle. Tulevaisuudessa pitäisi kouluratsastukseen panostaa:) tulevalla omistajalla on myös kasvatuksesta kokemusta kun welshejä kasvatellu. Kyllä kelpaa päästää tuollaiseen paikkaan kasvamaan :)


Allullekin tulossa huomenna katsomaan yksi tyyppi joka saattaisi omalla erisukuisella orilla astuttaa,  annan siis Allun käyttöön jollekin niin mulle jää sit toivottavasti joulun jälkeen Ula ja vauva, kun Allu mahdollisesti menee varsomaan muualle. Saa nähdä, siihen on vielä aikaa ja ensin pitää tämä varsominen sujua hyvin.






Kyllä tätä ihanuutta ikävä tulee mutta pääseepä laukkaamaan muidenkin sydämiin! tai no Amorin nuoli on jo kuulemma sydämeen osunut;)

Viikonloppuna ois tarkoitus loukata maneesille, siitä lisää sit jos onnistuttiin siinä!



Mitä tytöille sitten?
Ne syövät jo  vähän hitaammin ja sellaisia mammatammoja,  liikkuneet ovat edelleen jotai 3 -4 kertaa viikossa kevyesti. Kaikinpuolin hyvin siis voivat ja kevään ovat aloittaneet jo karvanlähdöstä päätellen ja juuri luinkin että ensi viikolla kevät alkaisi ilta-sanomien sivuilta;)


-Pitäisi myös mahakuvat päivittää! On aika kookkaat ja Ulallakin pääsin potkuja ehkä viikko sit bongaa ruoka-aikaan:) 
 Ihanaa,  pian on tosi jännää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti