lauantai 29. huhtikuuta 2017

Allun pääsiäismuna


Tässähän on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä taas!
Sen lisäksi että menin myymään Aapon, tuossa alkukuusta lähtikin niin
Allu päätti varsoa pitkäperjantaina 14.4. kaks viikkoa aikaisemmin kuin "laskettu", viime vuonnakin varsoi melkein viikon etukäteen, mutta ajattelin sen menevän ekan vauvan piikkiin. No tietää sitten odotella Allulta heti tuossa 320 vrk tienoolla jatkossa ;) nyt en edes tallilla vielä yötä ollut, mutta onneksi aamutalli tehdään niin aikasin että sain sitten tallinpitäjältä soittoa herätykseksi:) hassua oli että juuri edellisenä iltana sanoin että varmaan soitat joku aamu mulle mutta vie pari työpäivää käyn tekee ja nukun yöt jos mitää merkkejä ei ole.
Taitaa olla Allulle aika helppoja tiineydet ja varsomiset ollut, mitään merkkiä ei näkyny(melko täysien tissien ja löysän pyllyn lisäksi), eipä viime vuonnakaan muuta kun illalla alkoi viuhtoon hännällä illasta ja ennen puolta yötä Aapo olikin syntynyt, nyt taas syntyi kuuden maissa tämä pikku Mikke. Ei edes hikoa varsomisessa. 



Kaikki on vaikuttanut menevän varsalla hyvin ja pirteä, arka oripoika on:) nyt pari päivää on uteliaisuus noussut ja ihmisten pisteen pikkuMiken silmissä, löytynyt hyviä rapsutuskohtia ;) 



"Mikkeselfiet" on ollu aika suosittuja;)

Ekat ulkoilut oli kaulakappaleen kera, lämmin toppapuku;)


Mikke on paljon arempi,  kuin isoveikkansa. Nyt vasta rupeaa tulemaan luokse/antaa koskea, sitten jos vertaa edelliseen ku Aapo aika varovasti maisteli työntämällä kielen ulos nii tää pikkumies laittaa kaiken ronskisti kokonaan suuhun, vaikka käden, nyt en oo ees viitsinyt vielä kieltää yhtää ku pari päivää vasta uskaltanut tulla itse luokse, pääasia että kivaa ja tykkää rapsutuksesta:)

Tämä poju on aika lentävää sorttia, selvästi estehepan uraa harjoittelee, koko aja hyppimässä ja jos kentällä vesilammikkoo/puomia ollut niin yli menny useammankin kerran, ei kiertele;)
Miken laitoin myyntiin, vapun jälkeen tulee kiinnostunut jo katsomaan.  Toukokuun puolenvälin aikoihin laitetaan sit Ula ainakin Pätkä-Jätkällä, Allun orivalinta voi ollakin hieman eri, jos Veera teettää itselleen nyt varsan. Pikku mutta siinä kyllä, jos Ula ei varsokaan ensi kesänä, jäisin ilman varsaa. . Tosin,  Allun voin sitten aina myöhemmin vaikka Leevillä laittaa, kunhan nyt vähän vauvataukoa pitää. Enkä mä kokonaan Ulan kohdalla toivoa ole menettänyt, selvästi  niissä vaiheissa ongelmia kun kohtukupit pitäisi tehdä ja kun ne lähtee,  regumatella selvittiin alku, ehkä se riittää lopussakin:) se nyt ainakin vielä kokeillaan.

 Pätkiksen omistaja Liisa kävi kattoo Mikkee ja nappas ylisöpöt kuvat:



Valtakunnassa kaikki hyvin😍 onhan vaavalla täydellinen varamumma! 
Allu ehkä huomasi että Ula kätevä leikkitäti Aapollekin oli, tänä vuonna ei yhtää pitäny sellasta väliä varsan ja Ulan välillä kuin viime vuonna jonku aikaa oli.


VAUHDIKASTA VAPPUA! OLKAA IHMISIKSI🎊



Tänään oli myös tärkeä juhlapäivä! 💖 nykyinen siuntiolainen täytti 1v! Isänsäkin syntymäpäiviä vietti, vähän enemmän toki vuosia;)

Kyllä se on komia! Aapo on hyvin kotiutunut ja saanut ponikaverin,  kesää ja leikkikavereita odotellessa😎




1 kommentti: