torstai 18. heinäkuuta 2013

Kilpailuja luvassa! :)


 
Siinä se komeilee :) pitäis varmaan kehystää ja seinälle?
Tosiaan, vihdoin oon saanu passin takaisin ( tekivät uuden ), tosin vielä hiukan arvoitus joutuuko rokotteleen uudestaan, vethaussiin pitäisi soittaa ja kysyä onko sielä koneella vielä kaikki tallella.. Jossulla ei nimittäin näkyny koneella, no soitanpa (kenties huomenna?) sinne Vethaussiin et saisi nekin sitten kuntoon.
 
Nyt oon Ulalla menny muutaman kerran taas kangilla, aika kivasti menny :) ootan innolla jos saatais pidettyä Marian kurssi 29-30.7 (eli ainakin 6 osallistujaa pitäisi olla) ja mennä kangillakin jonkun tunnin.
Tänään menin illasta (tunnit loppuu arkisin 19.00 meillä) ratsastaan, olipa hyvä ajoitus kun sadekin lakkasi ja aurinko paistoi :)
Kenttäkin oli kivasti pehmennyt sateesta ja Ula liikkui kivasti! Otin paljon laukka-käynti siirtymisiä ja sitten vähän väistöjä, askeleen pidennyksiä ja alkutervehdystä, sellanen aika kiva lyhyt ratsastus :)
 
Arvakkaapa mitä ostin eilen? ttaadadadaadaaaa... LOIMEN!
Loimipino senkus kasvaa, mutta kylhän se kolmannen tallitoppaloimen tarvi (koska muissa ei ollut kaulakappaletta :)) ja kun alennuksessa oli.
 
Nyt onkin hiukan kisoja tiedossa :) ensi viikolla meillä on lauantaina harjoituseste(27.7.), sitten 31.7. tallikoulukisat meillä myöskin. Equiluxiin harjoituskoulukisoihin (4.8.) ja Alaspäähän joukkuekouluun(11.8.) on myös Ula ilmoitettu Julian kanssa. Joukkueita meiltä tuli 3 ja Ùla menee kahdessa niissä.
Nyt siis ankaraa reenausta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti