tiistai 2. heinäkuuta 2013

Vaelluksella :)

Torstaina oli ensimmäinen vaellus, jonne Ulan kanssa lähdettiin porukkaa vetämään.
Aamuhan alkoi lupaavasti aurinkoisella säällä (oltiin sovittu että aamulla vielä katsotaan sää, että lähetäänkö) no alkoi juuri kun tehtiin lähtöä kuulumaan jyrinää ja taivas tummentumaan.... no yllättäen n.5min. matkaan lähöstä alkoi ihana ystävämme ukkonen, joka sitten olikin päättänyt lähteä mukaan seuraamme ja eksyi matkasta n.5min ajan jossa hiukan ehti jo kuivahtaa ja toivoa että se oli siinä, no eipä ollut vaan hiukan alle 5h siinä sitten mennä päristiin.
Hevoset oli hienoja kun miettii mitä kaikkea meidän matkan varrella on.. alkaa 3tien reunalla, sitten lehmätila, junaradan ylitys (nojoo, ei junaa mene tietenkään kun sillalla ollaa mutta ;)), moottoritien ylitystä jne. ja kaikki tämä ukkosen paukutellessa.
Lähellä rannikkoa kyseltiin porukalta haluaako merven mettiin jatkaa, mutta siinä vaiheessa kaikki tais olla valmiita mieluummin vaihtaa vaatteita/sateensuojaan, joten mentiin suorintatietä perille.
Elektrolyyttien ja iltasapuskojen jälkeen hevoset pääsi laitumelle ja me iltaa viettämään hyvän ruoan, saunan jne. parissa.
Seuraavana päivänä sitten menikin paljon paremmin (muista kommelluksista huolimatta ;)) ja päästiin kuin päästiinkin sinne ihaniin mettiin. Kiitos kaikille osallisille!

Julia menikin nyt tässä pari päivää sillä, ja ite nousin selkään tänään ensimmäisen kerran vaelluksen jälkeen ja jonkin ihme päähänpistoksen sain ja päätin uskalta mennä kangilla kokeileen. Umberto meni alusta asti tosi kivasti, mentiin eka hieman väistöjä käynnissä ja sitten hiukan ravailua, laukassa sitten kans vähäsen, jonka jälkeen vielä otin ympyrällä vastalaukkaa (aikasemmin oon mennyt vain suoralla) joka menikin upeesti myös, siiitä sitten alettii loppuverkka. Täytyy nyt vaan koittaa päästä pian jo valmentautumaan ja laittaa ne kanget päähän ;)

Harmi kun kuvia ei nyt ole (en voinut ottaa omaa kameraani vaelluksen sään takia) ja tänään kävin vaan illalla tuntie jälkeen.

Ensi viikolla pitäisi olla toinen vaellus, toivottavasti hiukan paremmalla tuurilla!
Meidän tallin koulukisatkin saatiin sovittua  Marian kanssa keskiviikolle 31.7., kerran vuodessa siis meillä Kissankulman mestaruuskisat :) estekisatkin sitten varmaan elokuun alussa.

Palaillaan! Mukavia kesäpäiviä kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti