maanantai 5. elokuuta 2013

15v! :)

Ula täytti eilen (4.8.) 15 vuotta :)


 
Ula myös osallistui kamppailuun Kissankulman koulumestaruudesta 31.7., ollen jälleen ensimmäinen ja toinen. K.N. ja n.60% tuloksilla.

Tällä kertaa Julia & Ula vuoden koulumestarit :) 


Toiset :)
 
 
Eilen synttäreiden kunniaksi Julian ja Ulan oli tarkoitus olla koulukisoissa, mutta Ula alkoi lauantaina ontumaan :O eilen oli jo paljon parempi, ei ehkä ny ihan puhdas, mutta kuitenkin.
Katson vielä tänää miltä näyttää, mutta veikkaanpa että kuvauksiin pitäisi lähteä kun mitää näkyvääkään en ole löytänyt siitä.. etttä harmittaa! tällä viikolla oisi torstaina sellaiset harjotukset ollu Rannikossa ja sunnuntaina joukkuekisat, saas nähä miten käy.
Ehkäpä sille iski ressi ku kuuli että alettiin jo suunnittelee kunkkareihin menoa, heh :D tosin, nekin meinaa kaatua kun rokotukset ei enää kerkiäisi ja kun vethaussissakaan ei ollut niitä.
Odottelen tän päivän hippokset vastausta, ja sitten jos ei muuta vaihtoehtoa ole kuin rokottaa uudestaan (ja toivottavasti sitten se hippos sen korvaa jos joudutaa uudestaa aloittaa kokonaan, noi vanhathan ois oikeesti voimassa joulukuun alkuun....) niin soittelen Jossulle huomenna, voisi myös rokottaessa vilasta jalkaa jos se löytäisi siitä jotain.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti