keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kouluun! :)

Jalka meni pelkällä säikähdyksellä ohitse :) Jossu sanoi että luultavasti saanut sen verran voimakkaan potkun siihen polven yläpuolelle, mutta sellaset paranee nopeesti itekin kun isot lihakset siinä ja niin tekikin, muutamassa päivässä. Taivutuksissa oli puhdasta ja lääkettäkään ei saatu ja mikä paras, saatin rokotukset kuntoon taas! :) kunkkarit siis lähestyy! eilen maksoin alueluvan Ulbulle.
 
Viikonloppuna kokeilin sitten heti miten menee, ja kivasti menikin varsinkin kun la oli satanu ja kenttä vähän pehmennyt :)
Sunnuntaina oli vähän kangilla menoa Veeran kanssa, tässä videoo siitä: http://www.youtube.com/watch?v=q1WDika1CSM

Maanantaina sitten alkoi kuten monalla muullakin koulu :) Eli Ula meni Marialle Rannikolle.
On mennyt aika hyvin sillä :) kylhän se vähän ressaa, mikä nyt oli arvattavissa, kunhan ny ei ihan liikoja laihtuisi, iso kiva laidun sillä sielä toisten vieressä ja syö ainakin kaiken.

 
Tiistaina niillä oli heti Seppo Laineen valmennus, oli mennyt kuulemma alun jännityksen jälkeen hyvin ja Seppokin tykänny pulpusta. Menevät ensi viikolla ehkäpä uudestaan, jospa pääsisin sitten näkemään.

Eilen olikin koko päivä kauhee sade, ja näyttäis edelleen jatkuvan..... mutta Veera käväisi pienen maaston urheana ja oli hyvin mennyt :) olivat myös laukkaillut isoissa lätäköissä ja nyt ne haluaa maastoesteitä pomppaan :)) sekin kyl ollut jo kauan mielessä, Ula tykkäisi ainakin ja varmasti menisikin ihan kivasti (on jotain hypättykin mitä meil kotona ollut ja mettässä jos puita ollut "tiellä").


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti