keskiviikko 16. lokakuuta 2013

HeA!!

 
En olekaan taas vähään aikaan kirjoitellut, mutta nyt tuossa vajaa kuukausi sitten lähdettiin Saajan tallille koulukisoihin, jossa Maria meni HeA:2 Ulalla. Ula olikin yllättävän rento, ja ihan kuunteli Mariaa radallakin hyvin, prosenteiksi tuli 60,8 :)
 
 





Nyt on Ula tässä vähän päässy keveemmällä kun olen ihan hirmusesti tässä iltavuorossa, viimeksi olin selässä sunnuntaina käyntimaaston merkeissä, ja mm. tälläisiä käytiin katsomassa, aivan ylisöpöjä! :)
 
Tänään irtojuoksutin piiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa kentällä hetken iltavuoron jälkeen, plikka oli aivan intona :) Valmentauduttukin on nyt joka viikko melkein, perjantainakin olisi tarkoitus, on vaan luvattu kauheata vesisadetta ilmeisesti nii saapas nähä kuin käy. 
 
Kohta varmaan jo pakkasetkin tulee ja jäädyttää kentän kivikovaks, eli sit sais luntakin tulla ihan urakalla samantien ;) talvikengät luultavasti saadaan alle ensi viikolla onneksi.
Pakkasten tullen olenkin ajatellut tilailla myös hierontaa Ulalle, siitäkin taitaa olla jo yli vuosi kun viimeksi hierottu ja onhan se sen ansainnutkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti