sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kultaa

 
Nyt pakkasten ja hokkikenkien odottelun takia Ulakin oli parilla vapaa/kävelypäivällä viime viikoll, tämän viikon sitten onkin saanut mennä porskuttaa päivittäin sillä tänään oli Alaspäässä estekisat joihin Aina lähti Ulalla :) Aina sentään sen verran reenasi että muutaman hypyn meni keskiviikkona xD luokat oli 50 ja 70cm.




Hyvinhän ne meni; 50cm voitto ja 70cm olivat kolmansia voittaen juniorkultaa :) vautsi vau! Hyvin alkoi Ainan ekat kisat :)

Tämän päivän videon 70 radasta löydät täältä http://www.youtube.com/watch?v=DzIHRo2Fqhc


Sekä siinä samalla tuli mieleen että viime estekisoista en tainut mitään mainitakaan, Julia käväisi vielä syyskuussa yhdet kisat, joista jäi voitto 60cm sekä pudotus 75cm, tässä video 75cm:
 

 
 

 
Tänään Maria kävi klippaamassa yhden hevosen meiltä, samalla maailman parhain Ula sai pyllysydämen :) jonka voikin jostain kuvista varmasti tulla huomaamaan! ;)
Mietinnässä myös sellainen pieni klippaus Ulalle, jossa jätettäisiin selkään ja pyllyn päälle karvat, ettei mitään loimituksia ratsastukseen tarvitsisi, noh mietitään vielä :)
 
Ensi viikolla ois vielä Alaspäällä estekisat, katsotaan jos niihin vielä Ula pääsisi ja sitten kausi rupeisikin siinä oleen, ja hieno kausi olikin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti