keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Aurinko!


Vihdoin kun aurinkokin on paistanut (ja oli vapaapäivä:)) olen saanut vähän talvikuvia!


 
Tänään siis otin hieman tarhassa kuvia sekä sitten vielä päätin lähteä juoksuttamaan pellolle ja kun meiltä nyt takakenkä puuttuu (piti jo heti tiistaina saada kenkä mutta kengittäjä ei tule näillä pakkasilla :( joten sitä sitten tässä ootellaan...) niin en kovin kauaa viittinyt ettei kavio kulu, mutta Ula tykkäs hirmusesti päästä juoksemaan välillä.


Testailtiin samalla myös uutta siltaa (en viittinyt autotietä pitkin toisille pelloille mennä ettei kavio kuluisi), silta ei juurikaan jännitä vaikka vähän outoa natinaa piti kun lunta päällä mutta yli päästiin ihan suorilta :) juoksuttaessa Ulalla oli paljon virtaa, juoksutan usein (ehkä pari kertaa vuodessa ;)) pelkällä riimulla, mutta nyt se oli kyllä vähän liian vähän! ei kauaakaa kerenny juosta kun se jo livahti kotiin (toki mäkin voisin keskittyä juoksuttamiseen enkä kuvailuun..) tällästä ei kyllä aikasemmin ole tapahtunut! en ainakaan muistaisi että koskaan olisi livahtanut käsistä :) no, samalla sitten tallista otin hevosen lisäksi suitset ja takaisin vain, sillan ylitystä tuli siis monta kertaa tänäää!

Pikkukarkuri! säilyi liinakin ehjänä kuitenkin ;)

 

 
Huomenna puhuttiin kuvailusta pellolla, kun olen taas vapaalla ja on samanmoista säätä luvattu että ennen kolmea mahdollisimman moni tulisi pellolle ratsasteleen, Ulallakin toivottavasti joku lähtee vähän siihen mukaan ja auttamaan pelokkaammat sillan yli :) eli huomenna koitan tulla taas kirjoitteleen jos tulisi vaikka kivoja kuviakin!

1 kommentti: