maanantai 27. tammikuuta 2014

Kännykkäräpsyjä :)

 
Onpa kiva fiilis, kun on taas pystynyt hiukan paremmin liikuttamaan pakkasten lauhduttua! :)
 
 
Vähän on ollut ärsyttävät kelit ja kaikki pohjatki surkeet, maneesilleka ei olla päästy kun meidän vakikuskin vetoauto ei ole kunnossa (tai no rengas..) :( vähän teki mieli tässä lomalla jo viedä taluttaen/ratsastaen tuohon alaspäälle kun matkaa nyt ei olisi kuin ~5km ja aamupäivisin aikaakin olisi, mutta taitaa nyt jäädä kuitenkin, tylsä retki yksinään olisi tehdä ja tiet niin kovii kun ei sitä lunta juur mitää ole.
Huomenna ja keskiviikkonakin olisi päässyt Sepon valmennukseen, jos olisi kuljetus onnistunut (kyllä mä vie sen jonkun heppapakun hankin joskus! :) tai ehkäkenties pikku e:n).
 
 
Mutta perjantaina Ula lähteekin leireilemään! (lomalle omistajasta... ;)) Marian kanssa ypäjälle Suoran leirille, Anna Kärkkäinen ja Rosali Kivitie on valmentamassa. Tuli siis ihan hyvään saumaan tää pakkasen lasku että kerkiää liikutella tässä sitä ennen reeniä ja että ylipäätään pidetään leiri (-20 pakkasraja siel, kun ei lämmitetyssä maneesissa ole valmennukset).
 

Eilen käytiin pidemmällä käyntimaastolla katteleen minkälaisessa kunnossa meidän talvimaastoreitillä on "tiet", mutta ei oo lunta vie nii paljooo että ois voinu lujempaa mennä... pellolle jäätiin lopussa ratsastaan vielä myös, oli menohaluja kyllä mutta meni kuitenkin ihan kivasti.
Tänään sitten mentiin vielä valosalla pellolle Sonjan ja Loren kanssa, eilen jo lupailin Ulalle että kangilla mennään huomenna ja sen toteutinkin, meni oikein kivasti :)  pikkuesteponikin näytti kyllä ihan kouluponilta ja vaikka olin päättänyt ottaa kepeen ravi-käyntityöskentelyn nii innostuttiin vähän kouluponin innostamana vastalaukkaa ympyrällä ottamaan. 
 
 
Nyt tässä olisi kevyttä työskentelyä tarkoitus harrastaa muutama päivä ja sitten perjantaina tosireeniin :) palailen sitten loppuviikosta kertoilemaan mten Ulalla  meni leireilyt!

3 kommenttia: