lauantai 26. huhtikuuta 2014

Virolahdenreissu! :)

 
 
Huhuh reilu 500km takana, nyt voi huokaista, VIHDOIN se on siellä! melkoinen viikko jättää järjestelyt kun koko ajan työvuoro 10.30-18.30, no onneksi sisko kävi eläinlääkärin hoitamassa tiistaina ja samalla liikuttelikin Ulaa hieman pellolla, muuten se onkin saanut lomailla ja loma jatkuukin ainakin pari viikkoa vähän erinlaisissa maisemissa.
Hieman meinasin jo tuossa luovuttaa koko reissun ku aina joku tuntu olevan kauhea ongelma, mutta hyvin meni loppujen lopuksi, erittäin hyvin oikeastaan :) otettiin toinen tamma myös täältä hämeenlinnasta matkaan mukaan jolla sopivasti juuri samaa aikaan Ulan kanssa kiimaki ja samalla sieltä sitten auto ja koppikin.
 
Täyty laittaa teille kesän eka nakukuva ;)

Reissuun valmistautumista (=kengittäjän odotusta)
 
Meidän ihanat kengittäjätki saapuivat eilen päivän varotusajalla irrottelee takakenkiä ja etupää kengitettii.. Ula ei ihan samaa mieltä ollut ja illalla oli kovin paljon arkonu jalkoja ku tuli tarhasta (meillä kyllä kivinen tie tarhalle ja aina ollut melko ohkaset kavionpohjat) ja päädyin sitten ottamaan reissuun mukaan eilen irrotetut takakengät jotka ilmeisesti nyt ens viikolla sille lyödään, ainakin jos näyttää siltä että tarvitsee.
 
 
Perillä ollessa sitten toinen leidi astutettiin ja Ula pääs tälläiseen ulkokarsinaan kauhean komean kaverin kanssa ja päivät viettääkin sitten Leevin tarhanaapurina.

 

Komia naapurisetä
 
Voivoi, kauhea ikävä jo nytten, tavallaan :) ihan aion ottaa loman kannalta ja sen verran hevostella että ilmeisestikin käyn tunteja pitämässä yms.
 
Nyt kaikki pitäkää peukkuja pystyy että astutus onnistuu ja tiinehtyis mielellää heti ekasta jo! :)
Ajan kuluksi voitte ihastella Hessin Leeviä: http://www.youtube.com/watch?v=WeRXzOhA_mA
 
Okei, ehkä mä painun nukkuun ja koitan vie herätäkin aamulla töihin.. palaillaan kun on ultrailtu, tiineeksi toivon mukaan ;)


1 kommentti: