perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen klinikkareissu!

 
Tätä päivää onkin jännitetty monta päivää, lisäjännityksen toikin kun vielä tallinomistaja päätti ruunauttaa vuotiaan kasvattinsa kun ei kotona voinut ruunata, jännityksen tässä lisäsi se kun varsa ei koskaan matkustanut ennen :)
No luottomamma kaveriksi niin eihän se voi kuin onnistua! ;) varsa oli kopissa parissa minuutissa ja muutenkin reissu sujui oikeinki nätisti.

 
Kun päästiin perille käytiin ilmoittautumassa ja saatiin tuoda molemmat karsinoihin :)
Siitä hetken päästä olikin aika mennä tutkimuksiin, juoksuteltiiin pihassa suoralla ja liinassa, ihan puhtaasti meni.
Sitten rauhotettiin ja mentiin röntgenii, olin ekaa kertaa siinä itekin mukana, pidin niitä jotain kuvalevyjä  ja ell avustaja napsi kuvat.
Sen jälkeen Ula pääsikin sitten karsinaan virkistymään ja viettikin sielä sitten useamman tunnin kun varsalla kesti hiukan kauemmin leikkaukset ja heräilyt.
Kuvissa ei oikeastaan mitään ollut, kintereet on  hienot, vuohisnivelissä on molemmissa samassa kohtaa pienen pienet irtopalat jotka kuulemma varsasta asti olis ollut ja ei haittaa mitää, leikkausta ei suositellut ainakaan tässä vaiheessa.
Ula sai sitten 10pvä tabletti kuurin tulehduskipulääkettä ja kevyttä liikuntaa sen ajan sitten palataan normaaliin, jos vielä on jotain jäykkyyttä niin voisi tutkia vuohisnivelet vielä puuduttaen yks kerralla ja lääkitä sen mukaan sitten niitä.


 
Kiva reissu sinänsä oli (varmaan niin kiva ku klinikka voi olla), käytiin välissä shoppailemessa teivon ravi ja ratsutarvikkeessakin (oli kauhean kiva kun sai Ula olla vain karsinassa ja Topi nyt oli leikkauksen jälkeen kohtuu pitkään heräämössäkin niin siinä välissä päästiin käymään ennen kun otettiin karsinaan seisoon), Ula sai 8likit kivee kun hyvässä tarjouksessa oli, 3e :)  sitten nyt oon alottanut syöttää myös MSM:ää ni otin sitä purkin ja C-vitamiiniäkin, pinkki/mustan liinankin otin kun aivan ihana oli!

 
Nyt sitten kymmenen päivää kävellää ja hölkötellää, sitten pitäisi palailla normaaliin menoon ja tossa suunniteltiin Marian kanssa että 20.4 menisi Suontaan koulukisoihin HeA:1 2009 ohjelman :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti