maanantai 31. maaliskuuta 2014

100.!

Kuten otsikosta joku saattoikin päätellä niin tämä on 100 postaus! :) enhän mä nyt siis niin kovin laiska kirjoittaja ole... kai? tuo määrä on siis täyttynyt tässä 5vuoden aikana ;)


Aattelin hiukan tulla kertoilemaan Ulan kuulumisia, viimeksi Ulalla on kunnolla ratsasteltu noissa Alaspään koulukisoissa, mutta kun jalka ei videollakaan vielä ihan täydelliseltä vaikuttanut päädyttiin siihen että kun Ulalla kuitenkin oli ultrausaika jo varattu että taivutetaan samalla, no taivutuksissa tuli hieman reaktioo alaniveltä taivuttaessa (0.5 eli ei nyt hirveästi) ja päädyttiin siihen sitten eläinlääkäri Isan kanssa että teivoon kuviin, johon ollaankin perjantaina menossa sitten, näkeepä sitten onko jotain ja piikitellä tarvittaessa ja jos ei olekaan niiin oikein hyvä juttu ja mamman juoksentelut jatkukoon :)
Tuo aikaisempi karkureissukin toki saatto vaikuttaa sillä liikuntaa meiltä ei kielletty, joten on melko kevyesti kuitenkin mutta joka päivä liikkunut ja itse toissapäivänä kokeilin mennä niin oli kyllä ihan oma ittensä Ula, tai no hyvin energinen mutta kuitenkin ;) ei huomannut alussa mitään takapään jäykkyyttä, jonka silloin vajaa pari viikkoa sitten selvästi huomasi selästä että ei ole normaali letkeä Ula.

Vaikka Isa ei ihan puhtaita papereita antanut takajaloista niin pitäisi kai iloita kun ultra näytti hyvältä ja olikin kuin olikin meidän veikkaus osunut oikeaan että nyt oli Ulalla juurikin kiima ja astuttaa ois voinut viikonloppuna ;) seuraava ultraus olisikin sitten pääsiäisen jälkeen joskus heti, IIKKSS!!
Mitään ongelmia ei ollut ettei astuttaa voisi vaan kaikki oli hienosti.

Orihan olisi Hessin Leevi, heti kun vielä kuljetus varmistuu niin ori on varattu :) sitä en vieläkään ihan varmaksi ole päättänyt jääkö Ula sinne ainakin ekaa ultraan ja tarvittaessa toiseen kiimaan vai tuleeko heti kiiman jälkeen kotiin ja tarvittaessa menee uudestaan, on vain tuo virolahti kovin kaukana niin vähän sen mukaan mikä viisaimmaksi ja edullisemmaksi tulee, ei kuitenkaan ole kovin varmaa että Ula heti tiinehtyy kun ei ole ennen varsonut ja iäkäs tamma jo kuitenkin niin niin.. no ehkäpä tällä viikolla selviää, saa tuon klinikkatuomionkin perjantaina (tuolla virolahdessahan sitä ei kukaan liikuttaa kävisi), kesäkuussa kuitenkin olisi tarkoitus Marialle mennä reeniin ja vähän kai kilpaillakin niin ei kauhee kiva jos koko toukokuun lomailee.

Ella liikutteli tänää Ulaa


Ula tahtosi poseerata sir Simeonin kanssa :D nää taistelivat siitä että kumpaa harjailen!
 
 
Palailen viimeistään loppuviikosta sitten kertoileen tuomion!
Tässä olisi mm. suontakana 20.4. ja Saajalla 27.4 koulukilpailua jossa Ulallekin sopivia ratoja, mutta kaikki taitaa nyt tuota klinikasta olla kiinni kun joutunee parin viikon saikulle, jos piikitetään.
 
Aurinkoista kevättä kaikille! :)
 

1 kommentti: