maanantai 3. maaliskuuta 2014

Menoa ja meininkiä



En sitten torstaina enään tullut kirjoitteleen kun en saanut kuvia / videoita vielä samana päivänä, mutta nyt on videopätkä ja kuvat ei nyt kummemmin onnistunut, onneks on pian kesä niin saa hiukan parempia kuvia ulkokentällä ;)

 
Estehyppelyissä Ulalla virtaa riitti mutta meni ihan hyvin ja n.90cm siinä hyppeli, ei hirveästi mutta sarjaa ja yhtä pystyy.
Ulalla hyppäs mun sisko, joka joskus aikasemminkin on hypännyt, voisinkin linkittää tähän pätkän mikä on netissä Ulan ihan ensimmäisiä estekokeiluja kentällä, en usko että se täälä blogissa on ennen näkynyt :D
 
http://www.youtube.com/watch?v=UWuvWylV-RY Video kuvattu 09 talvella, näyttävästi siihen mennessä on saanut ihan kivasti massaa, oppinut laukkaamaan ja muistaakseni vielä pellolla oli hiukan hypätty ennen tota, mutta tossa ekaa kertaa kentällä. :)
 
Ja tässä sitten viime torstailta videopätkä, älkää kuvauksesta välittäkö, näkyypä edes hypyt ;) https://docs.google.com/file/d/0B7UH5MJiOVJFTEY5eHQ5Z3A3VjA/edit

 

Sitten tässä onkin kovasti sitä kentän sulamista odotellessa oltu peltoilemassa ja hiukan maastoilemassa, karvalehmätkin oli lisääntynyt ja lisääntyy edelleen kun kaikki noi melkein on kantavia ja kuukauden sisään muistaakseni pitäisi syntyä :)

 
Ekalla peltoreissulla virtaa riiitti, ei meinannut Ula pysyä pöksyissään, peräkin lensi pienoisesti ekassa laukannostossa, lupailin jälleen että huomenna kyllä mennää kangilla pellolle ja senhän toteutinkin, mentiin kyllä melko kevyesti koska edellispäivän kaahailu oli aika rankka (annoin sen aika reippaasti laukata kun kerrankin tasainen ja melko hyvä pelto oli että uskalsi mennä :)) niin mentiin hyvinkin nätisti, lähinnä käynti ja ravityöskentelyä (kokeiltiin mm. niitä takaosakääännöksiä, iha hyviä tuli osasta jopa ;)) ja laukat molempiin suuntiiin, ei varmaan tuntiakaan ihan oltu +kävelyt tähän pellolle ja pois (ei ole ihan vieressä vaan joutuu menee muutaman pellon /peltotien läpi ekana).
Tänään taitaa saada viettää vapaapäivää ja mä meen pitää tunteja.
 
 
Viikonloppuna aukeaa kisakausi, jos saadaan kyyti vain :) Veera olisi hyppäämässä Ulalla Jaatallilla. Lore matkakaverina.
Valmennustakin olisi tarkoitus ennen sitä perjantaina pitää, jos tuo kenttä olisi siihen mennessä vähän sulannut kun plussaa lupailtu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti