sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kisakauden avaus :)

 
 
Perjantaina oli valmennusta pitkästä aikaa omalla kentällä, ei se kovin hyvä ole mutta sula ainakin niin pääsi ratsastamaan.
Oltiin kaksistaan Vili-suokin kanssa tunnilla ja mentiin paljon avotaivutusta ja sitten Maria vielä sekotti mun pään kun alettiin meneen vastataivutusta, ne kyllä kai rupes ihan ok menee, täytyy siis niitäkin välillä harjotella! :) enemmän kyllä noita takaosakäännöksiä pidetään ohjelmassa, niiden on ruvettava toimimaan tässä vielä hyvin! (eli ehkäpä huomisen jälkeen kun Maria kiipeilee selkää ;))
Valmennus meni siis melko hyvin, jos ei lasketa sitä että ne ohjat pääsee jotenkin maagisesti vieläkin aina valahtelee liian pitkiksi sekä jotenkin ei ollut niin superkiva ja pehmeä ratsastaa kun vaikka viimeksi juuri pellolla oli, siihen voikin sitten vaikuttaa kuski tai pohja tai vaikkapa molemmat ;)
 
Eilen sitten Veera kävi viihdyttämässä Ulaa Jaatallin estekisoissa :) ihan täpinöissään likka oli, mutta pysyi oikeinki hyvin hanskassa, radat oli puhtaat rauhallisesti ratsastettu, palkintosijoille sitten ei ihan yltänyt (60cm oli joku neljäs tai viides ja 80cm kolmas).
Meidän nämä kovat estekilpurit olivat hauskoja, pillin soidessa lähdettiin pomppien vauhtiin ;)
 
Odotellessa vuoroaan Ula oli aika paljon vinkunut, silloin joskus kun ite kisasin niin kiimassa teki samaa, toki nyt oli pieni aluekin ja hevosia tuli ihan vierestä mutta eipä se enää ole semmosta kuitenkaan tehnyt, sitä olinkin miettinyt että millain tämmöstäkin nyt sit astuttaa kun ei näytä kiimoja ollenkaa... ehkäpä se täytyy siis käyttää aina jossain tallil testissä xD hih :) tosin voi olla että tääkin oli ihan ainoa vähän voimakkaampi kevätkiima???
 
Tässä vielä videot radoista
 

 
Nyt sitten tänään Anja käväsee liikuttelee ja huomenna pitäisi Marian tulla ratsasteleen.
Toivottavasti nyt tulisi ihan kunnolla lämmintä & kuivaa, pääsisi vähän paremmin ratsastaankin :)

2 kommenttia:

  1. Haastoin sut mun blogissa:
    http://jonnajahepat.blogspot.fi/2014/03/kaksi-haastetta.html

    VastaaPoista
  2. Kääk! teen ehkäpä joku päivä kun aikaa...... :)

    VastaaPoista