maanantai 17. maaliskuuta 2014

SuperSuper Ula

 
 
Tää viikko menikin kauhean nopeasti! Maanantaina Maria oli ratsastamassa ennen tunteja ja kokeili mm. niitä takaosakäännöksiä, jotka sujuivatkin hienosti ;) siinä sitten päädyttiin siihen että HeA:1 olis sunnuntaina luvassa!
Onneksi kenttä suli ja kuivas kivasti siinä viikolla niin pääsi ratsastaakin, Maria liikutteli pe ja la Ulaa ja hienostihan se meni, vähän oli oikea takanen kireän oloinen vie pe mutta la oli huomattavasti parempi jo onneksi, noilla oli ollut joku yhteinen karkailutiistai jossa juoksentelivat Lore-ponin kanssa pelloilla, toivottavasti vaa oli joku pieni lihasjumi, ainakin nopeasti ohitse meni kuitenkin :)
 
 
Sunnuntaina sitten lähdettiin puol viiden aikaa kisoihin Alaspäähän, jo oli kummallinen aika kun kerkes eka käydä aamuvuoron töissä ja sitten vielä tulla siivoon mm.Ulan boxin ja muutenkin valmistella iltatallia ja sitten hiukan buunata Ulpukkaa ja matkaan!
Kisoissa sitten oli n. puol seiskaan asti Ulan taluttelua kunnes Maria oli eka mennyt toisella hevosella, heti sen jälkeen sitten nousi Ulan selkää ja kerkesi pienen hetken kentällä menee ja sitten pääsi maneesiin ratsastaan vielä :) ihan näytti toimivan pienikin verryttely ja Ula oli niiiiiin hieno, eikä turhia jännittänyt.
 
Radalla meno näytti oikein hienolta myös ja yllättäen radan huonoimmat osuudet oli alku ja lopputervehdykset ja parhaimmat takaosakäännökset ! 7,5p tuli molemmista :)
 
Tässä olisi radasta video:
 
JA ARVAKKAAPA MITÄ! Tulokseksi tuli 67,1% ja ylivoimainen voitto! :)
Kyllä on hymyilyttänyt muutama päivä hyvinkin reippaasti ja porukka kyllä kuullut miten mennyt xD no kerrakos sitä ny voittamaan pääsee... :) ainoa pieni mutta tässä kyllä on koska kerettiin pihalla Sonjan kanssa Ulalle lupailee maneesia ja vaikka kuu taivaalta jos voittaa, voe hitsin hitsi mistä mä ny sille sellaset repäisen ;) varsinkin kun ihanasti Maria kisojen jälkeen kommentoi facebook-päivitykseen "Ula on maailman rehellisin ja yritteliäin hevonen, supersuper Ula", niin ei me kai voida sitä huijata...??? apua, ehkä voidaa pelastaa ittemme ku ei sanottu koska saisi, hih ;)
 

 Nyt Ula saakin viettää vähä talvilomaa kunnes kenttä sulaa tai on joku paikka missä pystyy mennä, eiköhän se kevät sieltä kohta jo tule, oli jo niiiiiiiiiin kiva kun kenttä näytti pe tosi kivalta ja sitten la olikin jotain mönjää maa täys....

Odottelua Alaspäässä, ja maneesien lupailua........ :p


Voittajan herkuttelut! :)

1 kommentti: