maanantai 18. elokuuta 2014

Kotona taas!


Tänään nokka näytti jälleen hauhoa kohti,olipa kiva nähä Ulaakin välillä :)
 
Se on kyl nyt niin vakaasti päättänyt et reissaaminen saa riittää, ei olis millää halunnu koppii marssia... sinänsä harmi kyllä kun niin hienosti osas itekseekin jo marssia sisään, tais virolahden reissut olla vähän rasittavan pitkät matkat tai sit jo vähän ressaa mihin nyt joutuu yksin kun on hikoillutki nää viime reissut kopissa kun taas virolahden reissul kovas helteessäki kaverihevosen kanssa oli iha kuiva perilläkin (vaikka ihania laitumiahan sille raukalle vaan on järjestetty komeiden orien luona koko kesä ;)), nyt oli kyllä ollut tuollakin ihan rauhassa kun oli päässyt jalostusorin Concreton viereen ;) no saapahan seuraa seuraavalle retkelle ens pe! heh, lehmän! :D ensi viikolla perjantaina olisi taas tarkoitus reissata hauholle TOIVOTTAVASTI VIIMEISTÄ KERTAA (!!!!!!!!!) ja mukana lehmä, jospa edes sen sitten saisi tiineeksi ;)
Nyt oli pari isoo follikkelia taas ovuloinu, mutta toinen edes näytti röpelöiseltä tms., toivoa kai olisi siis että vain yksi (no olisi nyt edes jotain......), regumateakaan ei nyt aloitettu vielä kun ei viimeksikään toiminut, varmaankin sitten kuitenkin aloietaan jos 14vrk tarkastuksessa nyt jotain muuta ku kiima löytyisi ens viikolla.

Nyt jäi myös Ula yksin kotonakin, todnäk. ressaa sitäki nyt vähän, mutta melko kivasti nyt sen kuitenkin otti, parempi näin kun etttä parin viikon päästä kauhee juoksu kun kaverit Dino ja Helmi mene jokatapauksessa nyt talveksi pihattoon muiden poniinien kanssa.
Meillä on n. kuukauden yks suokkioriiki tossa, en varmaa voi tota ees viedä talliin nyt ettei nää vilaustakaan siitä ja rupee kehittelee kiimaa taas ;)

Nyt taidetaaan taas lomailla, vaikka ihanat sänkkärit tuli eilen käyttöön, mutta niille nyt vielä kerkiää ens viikon jälkeenkin kenties.

Palaillaan viimeistään siis ensi viikolla jälleen ultrakuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti