perjantai 29. elokuuta 2014

 
Masentavaa, erittäin masentavaa! :(
 
Tänään taas retkeiltiin hauholle, nyt oli Iita matkaseurana ni oli Ulakin tyytyväisempi reissaaja.
 
Perillä sitten olikin useempi hepo tullut tiineystarkastukseen, valitettavasti Ulaa edeltäväkä ei tiineenä ollut ja jotenkin siinä vaiheessa iski sellanen tunne et ei tääkä kyl.
 
Ultrassa löytyi sitten vain KIIIMA (ei oo todellista!), sille laitettii katkasu (tuplien ja triplojen uhalla ;)) ja huuhdeltii + siemennetää vielä tänää.
Kyllä siinä oli taas hiukan pohdittavaa lääkärillekin kun niin kummallinen Ula, sovittiin että kun saan Hessin Leevillä olleen ultraajan numeron niin Isa vielä sinnekin soittelee ja kyselee miltä näytti kun tiine oli (jos vain vielä silloinen lääkäri muistaa). No ainakin Ula on huippukäsissä ja nyt vielä "uutena" tuo katkasuki laitettii, ei ole vielä Isa toivoa menettänyt onneks, mä kun rupeen oleen... kyllä mä silti sille olin nytkin varannut porkkana ja omenapussin tallil jos ois tiine ollu ;) no sieläpä jäi oottelemaan syöjää jääkaappiin..maanantaina kylläkin Ula saattaa jo kotiutuakin.
 
No 12.9. varmaankin sitten on taas tiineystarkistus, kamalan myöhäseksi varsaksi menisi.. varsinkin kun kova toive ois vielä Leevillekin ollut viedä ens kesänä. Noh, nää kerkii sitten pari viiko päästä näkee ku jos tyhjä ni eiköhän se lähde heti kun mahdollista virolahtee keväällä ja pysy siellä nii kaua ku Katja kattelee sitä tai todettu 30vrk tiineeksi ;)
 

2 kommenttia: