perjantai 5. syyskuuta 2014

Työhön paluuta

 
Reissaaja kotiutui maanantaina jo :)
 
Kaksosvaara on taas, mutta ite oon jo iha ihmeissään jos sielä olisi edes ne kaksoset.. ensi viikolla pitäisi ultraanki varata aika, ajattelin nyt kuitenkin että katsotaan vaan kotona millanen kiima nyt löytyy, kun jokatapauksessa ei enää KS-tallille jäisi ja olen töissäkin perjantaina niin en aamupäivällä ihan helpolla pääsisi sinne.
 



Ula vasta palailee pikkuhiljaa työntekoon(mutta nyt vihdoin saa ruveta töihin ettei ainoastaan näytä tiineeltä ;)), joka päivä on suomenhevosen viikon kunniaksi herkuteltu omenoilla tai porkkanoilla (ja muistutettu Ulaa tuiki tärkeästä pikkuUlasta! ;)) ja muuten vaan vietelty rentsii elämää.
 
Tarhakin on nyt ihanan kuiva ja tasainen, meillä kunnostettiin koko viikko tarhoja ja tuli kyllä tosi kivoja ja jos nyt pysyiskin kuivana kun on kaikki salaojaputket, kankaat, hiekat yms. laitettu.. Ula on ihan tuollaisessa savipohjaisessa, mitä on kyllä tarvittaessa helppo avantilla käydä kuorimassa, mutta luulen kun siivoilen ja vain kerta Ula siinä niin pysyykin tosi hyvänä jos ei nyt mikään kauhee sadekausi ole menossa.

 
 

 



 
Oiskohan siinä taas tarpeeksi hetkeksi syyskuvia, palaillaan ensi viikolla sitten toivottavasti positiivisin uutisin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti