torstai 25. joulukuuta 2014

SuperTaitava Allu :)


 
En eilen pidempää päivitystä kerennnyt tekemään, mutta nyt laitan vähän kehuja ja kuvia Allusta, on niin hienosti ollut!

Oltiin 22 pvä pellolla juoksuttamassa nuoriso, Suvi siis lähti Dino-arabin kanssa matkaan ja mä Allun kanssa. Ensin piti ylittää silta että päästiin sinne pellolle, no oli hieman jännää ja ravattiin yli.. no sittenhän me toki mentiin niin kauan yli että ei jännittänyt, about 10 kertaaa ja voitiin iha seistäkin siinä, jeee :) Allu on kyllä siitä ihana että vaikka jotkut asiat jännittää ihan sikana aluksi, niin myös tottuu yhtä nopeasti melkein siihen, varmasti vain sitä kun ei ole oikein mitään hevosen kanssa tehty aikasemmin ja nyt joutuu kaikkea meidän juttuja kestämään ;) pellolla sitten ensimmäistä kertaa innostui vähän pukittaankin, mutta pysyi hienosti kyllä "hallinnassa" koko ajan eikä ollut sellainen olo että kohta tämä juoksentelee ihan jossain muualla..... ;)


 
 
No sitten 23.pvä joulumaastoon tarvittiin hevosia (järkeviä sellaisia, kokemuksesta tiedetään ettei paljon seisseitä, "vähän" energiaa kerääviä jotka ei ole maastoillu pitkään aikaan heposia oteta mukaan  ;)) niin pohdittiin että jos otettaisiin Allu taluttajalla, kerran oikeestaan aikasemminha se maastossa on käynyt, mutta ei silloinkaan mitää pelännyt, joten Jossun ratsuhan siitä tuli ja tietenkin Ulan luottopyllyssä ;)
Heti kun lähdettiin tielle niin rekka kohdattiin, takana hevonen vähän pomppaili ja Allu näytti iha miettivän että kumpaa nyt seuraa, no tyytyi hienosti Ulan perään käveleen, upeaa :) jossain vaiheessa matkassa itse jouduin mennä ponien kanssa perään ja päädyttiin siihen että Jossu taluttaa loppumatkan Allua, ois se onnistunut selvästi selästäkin kun ei mitää pelottavaa ollut loppumatkasta vaan rohkeasti käppäilivät koko matkan, mutta parempi näin päin ettei mitään sitten käy jos tuleekin jotain jännää.





 
Mukavaa joulun aikaa vielä kaikille, meillä tammat lomailee ainakin tämän päivän, huomenna olen töissä ja lähdetään sitten tampereelle Iskälle niin en itse ainakaan mene vielä huomenna liikutteleen, Veeralla kyllä lupa liikutella vaikka molempia, kun tommoinen ihana lumikerroskin tuli! toivon että
pysyy pitkään ja päästää peltoileekin! :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti