maanantai 1. joulukuuta 2014

Lomailua, pomppailua ja tonttuiluja!

 
Reilu viikon lomailtua molemmat, varsinkin Allu tuntui ihan tarpeeksi kyllästyneeltä lomailuun joten molemmat ovat nyt päässeet töihin takaisin, myös Allu.. Allu voi sit lomailla lisää jos jossai vaiheessa tuntuu että vielä kasvanee tai tarvitsee lepoa työnteosta :)
 
Oli niin hyvä kenttäkin kun plussakelit iski takaisin :) nyt sit taas pakkaset tietty tuli... Eilen vielä oli päivällä plussan puolella ja pidettiinkin kunnon nuorisojengin hyppyreenit, vuotiasta ei otettu mutta mm. 2v, 3v, 4v oli edustettuna hyvin. Allu hyppäsi yhtäaikaa Dinon kanssa, hyvin sujui kaveruksilta ja ylittyikin yli metri hienosti!
Hyppyreenien jälkeen Allu pääs suihkuun ja kuivattelemaan, suihku ei mitenkään kamala juttu ollut, tosin ei ollut ekalla kertaakaan.. tänään  sitten Veera kävi kävelyttelee Allun ja vähän puhuttiin että jos Allun käyttäisi nuorten suomenhevosten jalkakuvissa, kuulostais houkuttelevalta ajatukselta ja nyt ois vähän halvemmalla mahis käydä Teivon klinikalla kuvauttaa..
 
 
 Ula sitten onkin puolestaan tehnyt tunteja ja tänään lähti Veera ja Miira ajelee pariks tuntia kylil ;)
Porohommia pukkaa myös ensi viikolla taas, pikkujoulut nääs 12.12, kaikki ovat tervetulleita vaikka ihan oikeita poroja ihastelemaan ja syömään puuroa & kokeilemaan vaikka aasiratsastusta :)
 

 
Mukavaa joulun odotusta kaikille! Meillä otetaan nyt taas vähän kevyemmin jos ei lunta tule pehmittämään maata :) mutta jos nyt vaikka joku päivä maastokävelyä tulis harrastettua! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti