keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pientä kisailua




Viime viikon tiistaina saatiin taas tälläinen loistoajatus lähteä Saajan tallille estekisoihin, kun netistä huomas että osallistujia kaivattaisiin.

Mukaan lähtivat Ella ja Jossu ensimmäistä kertaa kilpailemaan sekä Veera. Jossu meni Ulalla 50cm tullen kolmansiksi :) Hieno aloitus kilpauralle! 




 Veera meni 80cm Ulalla, niillä ei sitten ihan niin hyvin mennyt, sarjan A osalle pudotus ja sitten B osalle kielto, sitten ne vielä paineli ohitse kammottavan okserin (ainakin Veeran mielestä;))  No eipä Ulalla ole tässä nyt hypelty, kunhan kauden vikat (ja lähes ainoat) käytiin kun oli niin sopiva päivä kaikille:) 

 
 

 Eiks oo  ihanat kärryt :) :) tollaset noilla tytöil nyt on :) hetki menee että Allu saa peräänsä niitä ja Ulakin jää tänää pikkuiselle lomalle kun Isa kävi rokottaa noi ja raspas samalla Allun.
Allu antoi nätisti piikittää ja hampaatki ovat kuulemma hyvät, piikkejä nyt toki oli ku ei aavistustaka oliko koskaa aiemmin ees otettu mutta kattellaa sitten uusiks kesän alussa jonkun ultran yhteydessä tarviiko ottaa useemmin kun vuoden välein. Fiksu tyttö on! nyt saakin jonku aikaa lomailla ja kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti