keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hevosmessuilua ja irtohyppelyä


 Viime viikonloppu olikin lauantai hevosmessuilupäivä, lähdettiin heti aamusta että kerettiin kenttäratsastusklinikkaan :) väkeä riitti (muistaakseni 8000 kävi lauantaina), mutta kyllä sielä ihan hyvin mahtui kiertelemään kojuja.. Ostin mm. Allulle kuvissa näkyvän uuden ihanan huovan, siihen kirjailtiin Jalperttiina, tarviihan jokaisella tosihevosella kirjailtu huopa olla?? sitä saatiinkiin oottaa monta tuntia kun muutama muukin tuntui sellaista haluavan ;) Ulalle ostin BOT niskasuojan (Maria kehui että viisaita varsoja syntyy, täytyy siis testata! xD) uuden lippiksen Ulan Lento kirjailulla, pinkin silatyynyn, ihan kivoja ostoksia.. ei mitään järin hyviä tarjouksia ollut ja esim. suojia etittiin vähän Hennan ponille niin ei missään oikein edes ollut suojavalikoimaa, jossain kojussa muutamat parit.. halpa ponisatula kyllä löyty jo ennnen kuin sisälle päästiin, hevarin kojulta, käytetty mutta oikein passeli jollekin poniinille varmasti.
 
Uutta huopaa tesmailtii pikkasen mm. näyttelyharkkojen kanssa, mätsärikin lähestyy jo kovaa vauhtia.. Allu mielestään voisi myös laukata taluttaessa mutta on se jo aika hyvin ymmärtänyt esiintymisen saloja :)
 
 


 
Sunnuntaina sitten oltiinkin sovittu irtohyppäykset nuorisolle taas :) Allulla tuntu intoa riittävän ja 110cm ylittyikin melko kepeesti, vähän rupesi satamaan siinä niin ei hirveästi kuvia saanut mutta tässä pari Elinan ottamaa, kiitos niistä!
 


Allun lempipaikka nukkua :D

Huomenna pääseekin aamulla herätteleen neitiä reissuun tampereelle, mennään jalkakuviin! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti