maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskuulumisia!

 
Nyt on tullutkin tammoilla joka viikko maastoiltua :) ollaan pari kertaa vähän pidempi kiva muutaman tunnin maastolenkki menty, ihan silleen rennosti, Allu ei sen lisäksi juur mitään muita töitä ole tehnyt vaan on saanut vähän vietellä lomaa kun on taas niin takakorkeaksi hupsahtanut, meidän epämääräsellä mittauksella säkä näytti jo 160 ;)
Ajattelin myös viedä sen osallistumaan nuorten suomenhevosten jalkakuviin, JOS nyt tässä kuussa Kaisu on lähtemässä teivoon toisten hevosten vuoksi ruunauksiin yms. ja kyytiin mahtuu pikku Allunen, jos ei niin sitten ei siihen enään keritäkään osallistumaan kun enään tän kuun mahdollista. Ihan hauska se olisi kyllä!
 
Ula on lähinnä tunneilla sitten maastoilun lisäksi vähän pyörinyt.
 
Tänään pääsiäisen (ja mun ainoan vapaan) kunniaksi aikasin aamulla syötiin tukeva aamupala ja sitten lähdettiin maastoilemaan taas reiluksi pariksi tunniksi :) hienosti meni hevoset ja aika iso porukka oli mukana, arvakkaapa kuka toimi suuren osan retkestä johtajana?? :D NO ALLU! hienosti selviytyi siitä (autotiet mentiin ulan kaa kärjessä mutta aikalailla muuten oltiinkin jossai melkei peräpäässä Ulbusen kanssa.
 
Nyt onkin pari iltavurooo, käyn korkeintaan harjailee & ruokkii iltasella karvanpudottajat, sitten loppuviikosta onkin hevosmessut, sinne mennään :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti