sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Heeeei! Allulla ajetaan! :D

 
Nyt kuluneella viikolla päätettiinkin ajaa Allusella, ihan kahdesti! :D  hieman piti jotain hengitysharjoituksia tehdä että oikeestiko me mennää rikkoon meidän valjaat ja kärryt, milläs sit Ulpul ajellaa ;)  nojoo, olihan se jo pulkat ja sun muuta vetänyt perässä niin aika luottavaisin mielin kuitenkin kokeiltiin.
Ekalla kerralla oli jo pimee ja meillä ei jostai syystä sillo ees saatu kentän ja pihan valoja päälle niin kuvamateriaalia ei ole, mutta eiliseltä on nämä kuvat kaikki.
Allu jännitti aika paljon ekalla kerralla ja koittikin muutaman kerran jos pääsisi eroon hyppäämällä pystyyn (hyppäs kyl tosi korkeelle, mutta kahdella taluttajalla kyl pysyy hyvin hallinnassa) mutta sitten kun meni vähän rennommin lopetettiin, toisella kertaa sitten mentiin hirveessä myräkässä (ei joo mennä kyllä yhtään helpomman kautta, mutta tykkään kyllä että tottuu heti kaikkeen, eikä Allu kyllä silleen mistään välittänytkään, jos kärryjä ei lasketa) ja Allu olikin tapansa mukaan toisella kertaa jo paljon rennonnommin, vähän koikkaloikkaa kokeili pari kertaa, mutta tällä kertaa myös stuntman istui myös kyydissä hetken, kauaa ei keretty menemään nytkään, mutta hyvä reenausta otettiin heti alussakin jonku aikaa ku kolisteltiin ja käänneltiin kärryjä takana.
Kaikenkaikkiaan siis loistava Allu! nyt vaan koitetaan jatkaa reeniä ja kai meidän pitäis tuo  2v Allun kaveri Topi ottaa myös kärryjen perään.
 



 
 
Loppukevennykseksi vielä latasin pari puhelinkuvaa mitä oon saanu kuluneella viikolta tytöiltä xD kuvissa siis kuulemma istuva sonni, loimituhooja ja lohikäärme ;)
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti