maanantai 16. maaliskuuta 2015

Ultra! taas se alkaa.... :D



Tänään olikin taas aika aloitella ultrat sun muut, toki sovittii tää kesä niin helpoks että nyt katotaa, sitten vielä varmaankin juuri ennen lähtöä Leeville ja sitten elokuussa 3 kuukautisia masuasukkeja! ;)
 
Ultrat meni molemmilta hienosti, Allulla pidin jalkaa ylhäällä kun ei ensimmäistä kuumeen mittaustakaan arvostanut oikein joskus aikanaan niin eka pohdittiin pitääkö rauhottaa vai kokeillaanko eka ilman, no nätistihän se oli ja ell kyseli miten nää sun tammat on näin kilttejä.. :D Alluki oli kuulemma edukseen muuttunut, jeejeee.
 
Ulalla oli yksi pieni kysta, joka muistutti kuulemma ihan parin viikon ikäistä alkioo, no ei Ulan pitäis missää kyllä ollut käynyt ja tuollakin vain pienen pieni SH-ori Kentsu joka vasta toukokuussa vuoden täyttää ja senkää lähellä ei kyllä ollut ;) pitää vaan olla tarkka jos on vielä ekassa tiineystarkastuksessa ettei luulla kaksosiksi ja puristeta väärää vie poiski.
 
 
No mitäs muuta tammoille.. oli viime viikolla Allu kokeilemassa esteitä, ensin Ainan kanssa ja olikin kauhean vauhdikas, herkkä se on aina mutta nyt oli jarrutkin vähän hukassa kun yleensä myös jarruttaa ihan heti pyydettäessä, sitten olikin irtohyppäystäkin luvassa Dino 3v ja Topi 2v kanssa ;)
Ulalla on lähinnä menty kepeesti kentällä tai maastossa, mitää kovin erikoisen rankkoja reenejä ei mennä, pääasia että ei ressaile mitään ja nyt onkin koko talven kummallisen rento ollutkin! Veera osallistui Ulan ratsastajan Anjan pitämälle tunnille pari päivää sitten, Anja on valmistunut juuri harrasteohjaajaksi ja mamma paineli menemään ihan kivasti!

Tänään myös tuli kaivuri kaiveleee / tekemään mm. Ulan ja Allun uuden tarhan/pihaton pohjaa! jippii :) tammat siis saavat oman kaksion joka tehdään NELJÄLLE sopivaksi ;)







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti