perjantai 13. maaliskuuta 2015

Auringon ottoa :)

 
Mahtavaa kun päivän valosa aika pitenee ja päivisin tosi lämmin jo! :)  on ollut innostusta puuhatakin kaikenlaista! mm. Allu on nyt pari kertaa harjoitellu kentän "lanaamista" ja aika rohkeasti on nyt selvinnytkin siitä, luulen että voitaisiin jo kärrytkin perään rupee laittaa ;)
 
Eilen olikin vapaapäivä ja oltiin sovittu että lähdetään maastoon puoliltapäivin, sitten vielä tallinomistaja halusi että kuvataa pari kuvaa´facebookkiin(herätellään talvitauoalla olleita että nyt onkin jo kesäkunnossa melkein kenttä :)) kun Mikko oli käynyt kentän lanaamassa kuivaksi.
No itse valjastin Ulan kun Allulta oli pudonnut kenkä, joten se ei osallistunut maastoonkaan..
Maaston jälkeen sitten juoksutettiin nuorisoa kentällä, ei mennyt kauaakaan kun estehevoset keksivät poistua pellolle (!)  ja pitivätkin sielä oikein huolella hauskaa (ja siltä myös näyttivätkin, samalla siis saivat kevään ensimmäisen pesun), sitten vielä oli ilta tunteja, oli sekin aikamoisen kivaa hevosten mielestä kun pukkeja ja laukkaspurtteja tuntu riittävän, oltiinhan ihan sulalla kentällä ensimmäistä kertaa ja koko talvi aika vähän tunteja ollut ;), myös Ula innostui villihevoseksi sänkkärillä pitkästä aikaa, oikein pari pukkia tuli ja lähdettiin kuin mikäkin formula kun ei edessä oltu ja kaverit lähti ensin laukkaan, Ulan pukit ei koskaan  kylläkään oo isoja ja lähinnä naurattaa kun muori innostuu :)
 
Kaikesta päätellen myös hevoset nauttivat keväästä ja auringosta :) jeeejee!
Tänään oli Allulla aamusta ollut irtokengän lyönti takaisin ja maanantaina tulee Isa ultraileen, vähän varoitin että Allu ei ensimmäisestä kuumeenmittauksestakaaan oikein välittänyt, eipä kuulemma haittaa, jos pelleilee niin äkkiä on humautettu ;)
 
 
 


 


 
 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti