sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen maastoretki :)

 
Heipä hei, ei ole kovin tänne kerennyt tai jaksanut kirjoitella :) eikä liiiemmin aiheitakaan ole nyt ollut, tammamammat lähinnä lomaillut ja Aapo kovasti kasvaa ja fiksunee, Ulalla nyt on vähän hötsäilty tuossa ja kytätty kiimaa.. Tänään kuitenkin oltiin kesäloman(tytöt pelkästää lomailevat nyt reippaan kuukauden:)) aloitusretkellä läheisellä pellolla! :) Aapolle tarkoituksella pieni maastolenkki haluttiin, se kulkee melko kiltisti narussa ja kun nyt vie pieni on niin sen kanssa on paljon mukavempi koikkelehtia autotiellä... johon on pakko tottua jos maastoon tuolta haluaa. Muutama satametriä siis sitä mentii ja niin mahtavasti äidin kyljessä, Ulan turvapepussa kävellä lötkäytti menemään. Super mies! Moni autokin ajoi varovasti ohitse kun huomasi että varsa mukana (tuolla härkätiellä ei yleensä ajeta kuin ylinopeutta..).
Maastoretki meni siis oikein mahtavasti ja hetken siskoni meni pellolla Ulalla ja Allu sai puputtaa vihreää mahan täytee :) Aaponen oli siinä vapaana kun liikennettä tms vaaraa ei ollut lähistöllä, välillä tuntui kiinnostavan Ulan meno enemmän kun äiti tai vihreä ;)
 
 
Meillä mätsäri lähenee ja pari kerta ollaankin talutusharjoitusta otettu kentälle, eilen meni oikein kivasti siten että ravikin säilyy, laukka ois mieluisampaa mutta kyllähän se upeeta raviakin päästelee niin halutessaan ;) jousia riittää! vielä ehkä vaatii muutama kerta reeniä, mutta ihan harjoituksena me mätsärikin otetaan, taitaa Aapo vielä kaikkein nuorin ollakin, ainoa tämän vuoden varsa... vielä vähän varsoja mahtuisi, pitänee ensi viikon alussa vielä laittaa "mainosta" että varsaluokassa muutama paikka olisi, jos vaikka halukkaita löytyisi lähistöltä näytelmiin mukaan.
 
Tässä vielä kuvasatoa tältä päivältä:

 
 
 
 
 
 
 
Huomenna kerrotaan jotain muuta kuin Aapo-kuulumisia! palataan :)  
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti