sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevät! :)


Tänään upeen sään ja loistavan kentän johdosta oli Ulalla hyppelyä luvassa Sonjan kanssa! :)
Hienosti ne meni ja yli metrisiä olikin korkeimmillaan.

Kaikki nää hyppykuvat on Julian ottamia, kuten ehkä kuvistakin huomaa ;)

Ihanaa kun sää ollut sen verra hyvä, että meillä päässy kenttä kuivuu kokonaa ja tarhatki taitaa aika kivasti päästä kuivuu ilman "mutavellivaihetta", ehkäpä siitä paskarallista on ollut apua?? no huomenna taas luvassa kärräämistä urakalla kun tänään en kerinnyt.
Kyllä se kesä sieltä tulee kovaa vauhtia, kesälomakin alkaa jo 6 viikon päästä!
Kesälle on suunniteltu Ulan ohjelmistoo mm. mätsäri, pari vaelluksen vetoa, maastoesteitä kenties pomppaseen, kärryttelyä ja pulikointia! taitaa jotain kisojakin olla sekä työntekoakin mm. Maria Nikkilän kurssilla (tulee pitämään tonne meille näillä näkymin 2päivän kurssin :)).

Tää viikko vielä kunnolla liikutusta niin lauantaina saattaisi malttaa Jaatallilla Julian kanssa mennä jopa ekan HeB:0 radan :)
Ilmeisesti ne kisat pidetään ja taitaahan suurin vouhotus herpeksestä olla laantunut? ja näillä näkymin meilläkin on Match Show tulossa tuolloin 18.5, jos vaan saadaan vähintään 20 osallistujaa, kaikki siis mukaan vaan! hyvät palkinnot luvassa :)



Eilen Julia oli maneesilla, seurahepaksi lähti mukaan Kaisun Poju ja sen vuokraaja Veera.

Maneesilla virtaa riitti, mutta ihan näpsäkästihä se silti meni :)
Menin itsekin hetken kun Julia meni Pojulla, huomenna sitten meen ite aamupäiväl jo ratsastaa kun kerta vapaapäivä ja illalla taas pidän tunnit.



Sonja oli ahkeran hoitajana matkassa maneesissa, tässä pieni loppuverkka ;)
Tänään lämpimän sään ja kovan treenauksen vuoksi sai Ula vuoden ensimmäisen suihkun ja sen jälkeen piehtarointi maittoikin oikein urakalla kentällä pehmeässä hiekassa!


1 kommentti:

  1. ootan khyllä innolla bostausta siitä kun ulan omistaja menee kisoihi!:)

    VastaaPoista