sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vähän muokattu blogia, ensimmäisen kerran! ;)

Tottatosiaan, en ole tätä blogia sitten alun jälkeen (-09) mitenkään muokkaillu, mutta nyt tuli sitten tämmöinen, toivottavasti ette kovin allergisia pinkille ole, me ei nimittäin Ulan kaa ainakaan olla! jos sitä ei satu huomaamaan ;)
Jos joku tätä lukee, liittykää lukijoiksi :) nyt vihdoin kun sain senkin tuohon laitettua..

Alkuviikosta ylimääräisiä sydämentykytyksiä mulle aiheutti, kun Niina laitto viestii töihin et Ula ontuu vähän ravissa(Ula! joka ei kyl onnu koskaa, onneks :)), no seuraavana päivänä si ei mitää näkyny enää ravissa suoralla hiekkatiellä, kattelin vähä si sitä jalkaa nii olihan siinä vuohiskuopassa aika pitkäki haava/naarmu(joku 5cm?), varmaankin sitten sitä oli arkonu mutta ei noi vaan ollu sitä sitten huomannu mudan seasta.

No, nyt ei ainakaan oo tietoakaan mistää ontumista ku lauantaina Julia sitten jo ratsasti ja Niina tänää, on menny kai aika hienostiki ja kun vihdoin meidän KENTTÄ SULANU! jippii!!!! nii on päässy laukkailemaankin.
Tässä Julian tekemä, Iran kuvaama videopätkä niiden eilisestä menosta:


Tässä nyt ei ole sitten kisojakaan ollu, kun alaspäällä järjestettävät molemmat peruttu, jaatallil pitäis loppukuusta koulukisat olla, mutta katsotaan nyt järjestetäänkö niitäkään ja toivotavaan että kaikki pysytään terveenä ja vältytään kaikenmaailman viruksilta!

Tässä vielä kantakirjauksesta Julian tekemä video estekokeesta ja arvostelusta, tuolt näät myös muita videoita :)
 
Ulpukin olis menossa Marianna Paavolaisen arvosteltavaks ens kuussa (18.5.) jos vaan saataisiin pidettyä mätsärimme, toivotaan! Onhan meilläkin omalla tallilla lähemmäs 30 kaviokasta, jos kaikki saataisiin mukaan niin oman tallin mätsäri? noh, katsotaan ja seurataan tilannetta..
Marianna on 2009 Ulan jo arvostellu kerran, katsotaan sitten miten tällä kertaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti