perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuulumisia :)

Heipähei taas!
Ei ole tullut kirjoiteltua, mutta hengissä ollaan :) tuntuu menevän kaikki aika koneella meidän mätsärien järkkäämiseen, jotka on ens kuun 18pvä (hevoset) ja 26pvä (koirat),
 KAIKKI MUKAAN! :) lisätietoa tulee näkemään: http://kissankulmanelainpiha.nettiavain.fi

Sunnuntaina heti kantakirjauksen jälkeen oli Julia alaspäässä HeC luokassa, pitkään johtivat luokkaa, mutta sitten loppusijoitus oli 5. ja prosentit 66%, ruusuke napsahti mukaan, osallistujia oli yli 30. Hienoa :)

Tässä onkin paljon hämeenlinnassa nyt kisoja, Julia suunnitteli kai jaatallille menoa tossa 26.4, jopa ekan b-radan. Pelottavan lähellä jo toi herpesvirus tuntuu olevan, voihan sekin olla jos tännepäi eksyy (TOIVOTTAVASTI EI! muistan kun meillä oisko n.2v sitten oli virusta noilla ni koko talli sairasti, yllättävän pitkään..) nii ei kisoja pidetä, tai meidän mätsäriä, peukut pystyssä kyllä että ei leviäisi yhtään mihinkään! :)

Kantakirjauksen arvostelu ja pisteet löytyvät sukupostista jo :) http://www.sukuposti.net/hevoset/ulan-lento/6886

 Nyt on päässyt nauttimaan auringosta, jopa ilman loimeakin jo päivällä ;)
 On tullut todella tehokkaasti siivottua noide tarhaaki nyt, vajaa viikon aikana oon jonku 20 kottarii kärränny pelkkää paskaa pois :o no jospa nyt oikeesti vähä auttais kun sulaa, ettei iha kokonaa mutaa huku kuninkaalliset.


Loimia mulla on jo ennestäänkin vinopino, mutta tossa pari päivää sitten hairahdin kun näin hyvälaatusii ja edullisesti fb:ssä myynnissä, vieläpä hämeenlinnassa ;) tässä Umberton muotinäytös:



Kenttä meillä on vieläkin ihan surkea, jäispä ny yöpakkaset pois ni päivä kaks riittäis sulattaan lopun :) ollaan siis käyty pari kertaa maneesilla ja huomenna menossa Sonja taas hyppään illalla (toivottavasti menevät myös noihi alaspään estekisoihin, *vinkvink sonja! ;))

Tässä pätkä maanantain maneesireissulta, ei kummoinen mutta jospa huomenna saadaan parempaa videoo :) Palataan siis huomiseen myöhemmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti