perjantai 20. joulukuuta 2013

Hyvää joulua kaikille! :)

Oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille! :)
 
 
Tässä näkyykin Ulan viime sunnuntainen keikka ;) meillä siis oli 15.12. tallin koko perheen pikkujoulut, joissa olikin kivasti osallistujia.
Poro-Ulakin hoiti tehtävänsä todella hienosti, kuten aina. Taitaa olla jo kunniatehtävä seuraavalla joka poron saappaisiin uskaltaa, on se Ula sen nii monta kertaa jo hoitanut ;)
 
Jouluna Ula on nyt muutamana vuonna peräkkäin kun oon ollut tekemässä aamutallin niin saanut havuja karsinaa (tarhassa niillä onkin kuusiaitaa, josta napsiikin välillä) sekä jonkun "tikkarin", tänä vuonna maku taitaa olla muistaakseni laku mikä sillä on jäljellä, josta se tykkääkin hirmusesti :) ja tietenkin saa vapaapäivän viettää jouluna, Olen tänä vuonna itse töissä joulun niin en aamutallia tee, mutta kerrankin olen tapanin vapaalla joten eiköhän sille aamusta jotain tapaninpäivä puuhaa keksitä ja jouluaattonakin aattelin heti töiden jälkeen käväistä pikaisesti.
Miten teillä hevosten joulu? meillä siis saa nauttia kaikki joulurauhasta ja vietellä vapaata kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa :)
 
 
Pikkujoulun lisäksi Ula on tässä nyt oikeastaan vain levännyt ja kävellyt, tänäänkin oltiin maastossa kävelemässä vähän testailemassa meidän ihanan naapuripellon omistajan tekemää siltaa :) päästää nyt tosi kivoihin maastoihin suoraan tallin pihasta, ilman autotietä siis! wau :) kesäksikin lupasi jättää kylvämättä meille "ajoradan", suunniteltii jo että sinne voisi maastoesteitäkin laittaa sitten, ja muutenkin kiva kun päästää sen maita käyttää kun kesäaikaan tosi vähän mitään reittejä.
 
Kävin myös tänään agrissa, ja mukaan sattui yllättäen mukaan..................................LOIMI! mä jo luulin etten tarvisi mitää loimea, mutta kylhän topparatsastusloimen tarvitsi :) edullinenkin kun oli.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti