perjantai 13. joulukuuta 2013

Muotinäytös ja maastokäppäilyä!

 
 
Tänään vihdoin saapui loimipaketti, ja Ula tietenkin heti sovitti uudet talliloimet :) eli punajuuriloimi tuli kultasella kirjailulla ja on koko ajan päällä(puuvillaloimi), siihen päälle sitten tuli tallitoppa, musta 350g joka vaikutti kivalta myös, jolla pitäis tarjeta kyllä :)
Ulkona tuossa päällä on sitten tällä hetkellä 100g sadeloimi tai kovemmalla pakkasella paksumpi.
 
 
Ratsastusloimikin tuli mutta kuvaa siitä ei ole, kun lähdettiin muutenkin kovin myöhään maastoileen. Ollaa eilen ja tänään käyty kävellen hattulan puolella peltoja pitkin (lähinnä käytii kattomassa päästääkö peltoja pitkin sinne kun viime vuonna oli kynnetty yks pelto sieltä nii ei päästy pelkkiä peltoja pitkin, nyt onkin luvassa ihana reitti koko talven, jeejee!! :)).
 
Huomenna mennään viljar shoppiin talliporukalla, olen suunnitellut ostavani ainakin tollaset ihanat ohjat :) http://www.viljarshop.com/tuote/biothaneohjat-kapeat-fákur/fa530-04/ 
 
Huomenna onkin vapaa ku ei taida keretä ollenkaan menemään, kun tonne huittisiin navigaattori näytti et ajaakin pari tuntia.. sunnuntaina onkin sitten kai porohommia luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti