tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulun viettoa!


Menimme jo perinteiseen tapaan 22pvä joulumaastoon isolla porukalla, n.20hevosta oli mukana. Maasto meni niin surkeasti kuin vain voi, heti alkuretkestä ensimmäinen sinkoutu alas, ja lähti ensiavussa käymään, mutta saatiin kierrettyä tiiriöstä pieni lenkki, hiukan meinasi hävettää välillä kun suojateitä jouduttii muutama ylittää ja aina tietenkin kauheat jonot muodostu ku "hetki" kesti kun meidän letka pääsi yli! :) mutta sitten kyllä myös pysähtykin ihmisiä kuvaa ottamaan. No isoin tapaturma sattui sitten loppumatkasta, mutta hengissä selvittiin kotio asti ja tänään oli päässyt jo kotiokin tyttönen joulua viettämään :)

Maanantaina sitten heti uusiksi lähdin vetämään maastoa ja tyydyttiin rautahermoisiin suomenhevosiimme sekä sitten yksi yksäri lv tuli mukaamme :) vaikka oli pimeetä ja huono sää nii tästä selvittii hienosti.

Tänään sitten tosiaan kävin moikkaamassa Ulaa töiden jälkeen ja laitoin karsinan valmiiksi Ulpukan joulun viettoon, sai siis omenakiven naposteltavaksi ;)

Tapanina pitäisi lähteä myös maastoileen jos sää / pellot sallii aamusta, jeee jee! Kenties mennää Ulan kanssa kaksin, mutta sekin on erittäin kiwaa & rentouttavaa vaihtelua :)

Nyt jokaiselle oikein makoisaa ja rauhallista joulun aikaa!


Ainiin, meinasin unohtaa kertoa kun Ulallakin oli käynyt joulupukki!  Onhan se ollut niin kiltisti koko vuoden!
Se sai summer reliefiä (kesällä laitan harjaan pahimpaan ötökkäaikaan) ja punaisen jouluriimun mun siskoilta :) ja tietenkin myös lakukarkkeja ;)
Sain myös Niinalta sellaisen kuvakirjan mun elukoista, se oli kyllä mahtava ja hyvin tiivistetty Ulankin elämän huippukohtia, voisin esitellä sen täälläkin mutta liikaa sivuja... ;)

Olikos teidän hevoset ollut kiltisti?

2 kommenttia:

  1. Ula on niin ihana!
    Käy myös minun blogissani:
    www.jonnajahepat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. :)
    Kävin liittymässä lukijaksesi!

    VastaaPoista