keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Maneesiretki!

 
No nyt tuli tehtyä maneesiretki! :) eilen Ella kyseli koska voi Ulalla hypätä, no sehän passas mulle tietty vaikka heti ja saatin toinen heppakin mukaan, eli tänään sitten Ella ja Ula lähti kävellen Alaspäähän Iran ja Mimmin kanssa. Matka sujui kuulemma hyvin ja alle tunnin kesti.
 
Maneesilla huomas heti että virtaa ois riittänyt vaikka muille jakaa, taisi ainakin toipua hyvin viikonlopun leiriltä (maanantaina oli lyhyt palautteleva ratsastus ja eilen vapaa), no rauhottukin se inasen sitten siinä kyllä, kun sai ihan ruhtinaallisesti laukkailla.
 
Ensin Ella meni ja Ula olikin ihan täpinöissään kun pääsi taas hyppäämään, mentiin kahta pystyä.
 
 
Sitten ennen paluumatkaa hyppäsi selkää Ira, joka joskus tossa ennen omaansa hyppeli Ulalla useamman kerrankin ja kävi kisoissakin kerran Alaspäällä ja meidän tallinkin karkeloihin joskus osallistuivat. Tämä pariskunta ylitti n.110cm (toinen tolppa näytti 110 ja toinen 105 ;)).
 
Kotiuduttuaan Ula joutui suihkuun ja jalkojen kylmäykseen, sitten saikin loppuillan viettää karsinassa kuivatellen heinää mutustaen.
 
 
Nyt on huomenna joku pieni palautteleva ratsastus ja sitten perjantaina menen valmennukseen pitkästä aikaa :) viikonloppuna saattas olla taas maneesia luvassa jos kyyti ja kuski löytyy, ite oon iltavuorossa... olipa kiva olla lomalla, ei haitannut työt harrastusta!
 
Kesän kalentereihin on myös hyvä merkata hyvissä ajoin jo mätsäri! eli 8.6. perinteiseen tapaan vuorentaan koululla Match Show, Marianna Paavolainen tuomarina.

1 kommentti: