sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Valmennusta

 
Pitkästä aikaa viime viikolla päästiin valmentautumaan kun kerrankin kenttä ihan ok hetken, menin ite Ulalla ja kangilla, enpä nyt tarkasti enää muista mitä kaikkea tehtiin mutta käynnissä ja ravissa työskenneltiin, mm. kolmi- ja nelikaarisia, pohkeenväistöä jne.
Ula oli tosi kiva ratsastaa, ihan kuulemma kouluhevoselta näytti ;)
 
Itelläkin olis nyt kauhea hinku päästä ratsastaan ja valmennuksiin kun hebokin menee niin kivasti, kenttä vaan nyt on kivikova, tosin lunta ei oo päällä enää ni jospa plussakelit ihan kunnolla alkaisi niin nopeasti tuo ratsastuskäyttöön kuntoutuisi :) uudella avantillakin saa autettua veden poistumista ;)
 
 
Joten kun kenttä on huonona niin lähdettiin pakoon tänään maneesille Marian tunnille, Anja ratsasti Ulalla, meni ekaa kertaa kangilla ja loppua kohden alun pinkeyden jälkeen näyttikin meno paljon rennommalta :)

 
Nyt sitten hiukan keveempää liiikuntaa ohjelmassa ilmeisestikin ja toiveissa kunnon kevät jo! maneesille kyllä karataan jo viimeistäänkin hiihtoloma-viikolla toivon mukaan :)
 
Lauantaina 22pvä on se talvirieha josta varmastikin jäi nyt pois pulkkailut Ulalla ja koirilla, mitä tällä säällä keksisi ohjelmaan? talutusratsastus, aasiratsastus, kärryajelu kyllä jo on.. onneksi :)
 
Keää odotellessa! :)

1 kommentti: