perjantai 10. lokakuuta 2014

Ekaa kertaa Allulla...

 
...on ohjasajettu
...on maastoiltu
...on kengitetty
 
Maastosta selvittiin siis hengissä, Allu oli oikein kivan oloinen siellä :)
Ekana vähä hätiköi että ihan Ulan hännässä on koko ajan, mutta Ula vinkas kerra ja Allu järkyttyi paikoilleen hetkeksi jonka jälkeen tuntui sisäistyneen että hajurako on ihan fiksua ;) ainoa asia mitä edes oikeestaa vilasi oli porot joita piti takaisin tultaessa hieman katsella ihmetellen..
Tänää oikeestaan piti heti lähteä uudestaan kävelemään maastoon mutta Veera tuli kipeäksi ja kengittäjälle kun soitin ni tulikin heti samana päivänä, joten Allulla olikin tänään ohjelmassa ensimmäiset kengät (kai se ihan hyvin oppinut kun kengittäjä totes et on tää pakko ollut ennenki olla kengässä :)) ja sitten vielä illemmalla oli ensimmäistä kertaa selkään Miira, jonka kanssa Allu meni kiltisti myös eikä liiemmin liikuttunut eri kuskista, nyt ollaan myös hetkeksi taas unohdettu portin kohdalla junnaaminen ja mennää kivasti etiäpäin koko ajan.
 
 
 
Eilen vähän testailtii ohjasajoo, toimi ihan kivasti ja nyt olisi sitäkin tarkoitus ottaa joka viikolle ohjelmaan, äkkiäkös sillä sitten kärrytkin on jo perässä ;)
 
Eli Allinen jatkaa kaikennäköistä jumppaa ja Ulan kanssa hengailua, se on kyllä niin mahtavaa kuinka näistä tuli tosi hyvät kaverit :) ovat melkei aina kaksin ulkona syömässä tai sisällä möllöttämässä.
 
Ulalla on melko rentoa elämää ollut vähän tunteja tehden ja maastokäppäilyn merkeissä.. tänään  laitoin pitkästä kanget päähän ja neiti menikin kovin kivasti, pitäisi nyt vielä mennä kunnolla tässä enen kuin pakkaset iskee ja tulee pakollista kävelyä (sekään ei huono kun Allunen tarvitsee kuitenkin veturia maastoon ni Ula passaa oikein hyvin siihen hommaan ja Allulla sopii enemmän kuu paremmin kävelymaastot mettässä) keskiviikkona oisikin  heti valmennuksia luvassa! jeeee jee!
 
Nyt lähtee tallinomistajakin reissuun niin seuraavan viikon pääsee ihan urakalla noita eläimiä hoiteleen ja tunteja pitään, mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa aamu Ulpukan näkemisellä :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti