keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Koulupäivä :)

Tänään olikin pitkästä aikaa taas vähän valmennusta luvassa, myös Allu on jo niin iso että pääsi kouluun mukaan ;)



Aamusella Ula sai uudet kengät ja sitten yhdeltä alkoi Marian tunti, jossa itse menin tunnin Ulalla. Ohjelmassa meillä oli mm. aivan ihana vastataivutus sekä kolmikaarista, avotaivutusta, keskiraviii jaja vähän laukkaakin koko kentällä ulospäin asetettuna. Ula oli iha kiva mennä, hiukan ehkä huomasi ettei jaksa vielä niin kauan nyt kangilla mennä (menin muutama päivä sitten ekan kerran sitten viime kevään hetken aikaa) ettei kai sen tarvika. Toivottavasti nyt hetken aikaa vie kerkeis tässä ennen pakkasii mennä kunnolla, pakkasten tullen ollaankin aateltu lumien tuloo ootellessa ottaa maastokävelykuuri Allulle (joten luonnollisesti Ulallekin kun tarvitaan veturia mukaan :)) ja sitten Allu saa vähän talvilomaakin että voi rauhassa kasvaa ja toipua "räjähtävästä alusta".

Allu olikin sitten Veeran kanssa kakaroiden puoltuntisella näyttäytymässä. Allu kehittyy kovaa vauhtia ja nyt ei enään jumiteta portillekaan ja menee kivaa ravia eikä tarjoile peitsiä tai laukkoja koko aikaa.
Maria sanoi mm. fiksuksi, sitähän se kyllä tuntuukin olevankin!

 
Allul myös suoritettiin ensimmäinen pesu, on ollu aika likainen iho ni nyt sai si kunnol vielä pestyä ennen talven tuloa... aika hienosti senkin otti vaikka letkulla suihkittiin saippuat pois.

 
No mutta nyt täytyy mennä nukkumaan, kello soittelee jo 5h päästä aamutallin tekoon, jei :) tämä viikko puuhaillaan mitä keritään, huomenna joka tapauksessa molemmilla tarkoitus jotain, olen vapaalla ja meillä ajokurssit niin taidanpa ottaa Ulan vetohommiin, Allulla sitten on varmaankin Veeran ratsuna oloa tai ohjasajan illalla.
 
 
 

1 kommentti: