maanantai 26. tammikuuta 2015

Reeeniä maaastossa ja maneesissa :)

 
Kuluneet viime päivät on sujuneet mukavasti maastoillessa ja ehkä hiukan kentälläkin pyörien :) Allu on johtanut paljon meidän retkillä ja aika rohkeasti meneekin kaikesta, ekalla kertaa pelotti ojien ylitys missä molemmilla puolilla vesi virtaa, mutta Ula näytti että yli vaa rohkeesti ni nekin on mennyt siitä lähtien loistavasti. Tänään mentiikin selästä ensimmäistä kertaa pari puusiltaa yms. ja nekin kuin vettä vain sujui :) tuo silta kyllä kohdattiin jo juoksuttamaan mennessä joulukuussa, eli harjoteltu oli jo maastakäsin niin "vanha" juttuhan se sitten jo Allullekin on.
 
Maneesiin pakattiinkin tammat eilen, oli luvassa Marian valmennusta, Ulalla kaksi tuntia ja nyt jo Allukin meni koko tunnin reippaasti vaikka hiki vähän tulikin ;)
Veera meni Allulla ja ohjelmassa valmennuksessa olikin luvassa  mm.pohkeenväistön reenaamista, mummoravailua ja vähän myös laukkaamistakin, Allu myös matkusti ekaa kertaa ennestään tuntemattoman hevosen kanssa takaisin, ihan ilman ongelmia vaikka vähän jännittikin että mitä sanoo kun laitetaan vieras hevonen viereen, kun aikasemmin matkustanu vain pari kertaa yksin ja Ulan kanssa.
 
Nyt Allu saa lepää muutaman päivän ja kattellaan jos perjantaina maastoiltais taas, vähän mietin pitäiskö Allun taas antaa hetken vain taas antaa lomailla kun tuntuu kasvavankin tuossa :) mutta se myös niin tykkää tulla puuhaileen, jättää heinätkin rauhaan siinä silmänräpäyksessä kun näkee että joku ihminen tuli pihattoon ja haluaa perässä talliinkin. Ajo-opetusta ois kyllä tarkotus jatkaa että päästäisiin vähän pidemmälle ennen toukokuuta siinä.
Toukokuussa sitten olisi 3.pvä meidän mätsäri, tuomarina Johanna Vaurio-Teräväinen! :)  järjestettiin nyt noinki aikasin kun Veera halus niin esittää Allun siellä... lähtevätkin sen jälkeen sitten virolahteen päin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti