sunnuntai 24. toukokuuta 2015

KAIKKI SORMET, VARPAAT SUN MUUT TAIKAKEINOT NYT KÄYTTÖÖN! :)

 
Tänään sitten oli aika lähteä reissuun :)
Aamulla pikainen harjaus ja suojat jalkoihin, pieni tavaroiden pakkaus ja sitten iskä jo kurvasikin pihaan ja laitettiin tammaset koppiin ripeästi ja lähdettiin ajelemaan, matka meni hyvin, Allukin ihan rauhaksiin koko pitkän matkan oli Ulpukan kanssa.
 
Eilen oltiin eläinten kanssa koko päivä retkellä,  kävin pari tuntia pitämässä välissä ja otin Ulankin niihin, aika nopeasti huomasinkin alkukäynneissä että neitihän kehittää kiimaa parhaillaa kun hörisi kaikelle vähänki liikkuvalle, innostuin toki koska tänään oli retkikin jo suunniteltu :D
Perille kun päästiin niin Leevin viereen tarhaan nyt laitettiin ne niin heti huomasi että neiti hyvässä kiimassa ja Katja sanokin että astuttaa vielä tänään niiden reenien jälkeen.
Allu raukka oli ihan ihmeissään mihin nyt mentiin, Ulan ihan kyljessä pyöri kiinni kuten varsat emiensä ;)
 
Kaikinpuolin siis hyvin meni! ylihuomenna vie uus astutus Ulalla ja sitten tällee äkkiä laskeltuna 9.6 tulee 14vrk, joten silloin tai viim. 10.6 pitäisi sitten katsoa kaksosvaaran vuoksi.. Allu varmaankin menee kesäkuun alulle että tulee kiimaan mutta sitten menee erittäin hyvin kuten oli tarkoituskin että kun Allu katotaan joskus 16-18vrk niin Ula on jo n.30vrk :D ja jos ei oo niin uus astutus vielä ennen kuin pois haetaan.
 
Kylläpä tulee jännä kesäkuu! nyt vaan peukut pystyyn ja kaikenmaailman rukoukset että Ula saatiin tiineeksi! Kesäkuun lopulla ois sitten tarkoitus tammat hakea kotio TIINEENÄ :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti