perjantai 1. toukokuuta 2015

Näytelmäreeniä ja kesäloma! :D

 
Onkin aika vierähtänyt kovaa vauhtia!
Allusen kanssa ollaan koitettu vähän reenata sunnuntain Match Showhun, nyt se ei oo enää ehdotellu siinä laukkaamista ja siileen jo ihan kivastikin menee siihen nähden ettei kauheammin nyt olla harjotteluun panostettu :D molemmat tammaset osallistuu siis sunnuntaina meidän järjestämään Match Showhun, Ula ei ehkä näyttelykunnossa ole, mutta se ei ole nyt yhtään tärkeää.. Jossu saa harjotella sen kanssa ja on tukena Allulle sielä mukana..
 
Kesälomankin aloitin eilen ja yritettiin myös tammat laittaa kaksistaan, mutta ei se nyt ihan onnistunut taas.. Ula oli heti ihan rennosti kun Allukin oli mukana niin ei yksin tarvinut olla ja tuttu tarha, Allu taas pysyi kaks päivää siinä, ei ollut tyytyväinen ratkaisuun vaan pinkas ylimmän laudan läpi, nyt ne on edelleen pihatossa Vilin ja Topin kanssa ja siellä taitaa kesän pysyäkin kun tarkoitus olisi ensi viikolla saada tammat Leeville ja sitten kun tulee takaisin niin haluan että eivät ramppaa tarhaa ympäri vaa ovat ihan rennosti, jotta saataisiin vihdoin ensi vuonna niitä varsojakin.

 
Puunattu näitä on kumisualla paljon, Allu onkin ihan kesäkarvassa melkei ja Ulakin hyvää vauhtia pudottaa karvaa.. huomenna pestään molemmat ja toivotaan että viimesetkin irtoaa.
Ula on muutamilla tunneilla ollut ja itsekin menin tänään, oli niin ihana ilma ja kenttä vapaana.
Allu taasen on löytänyt taas ravin ja jopa laukankin, Veera on vähän ratsastellut, tänään oli hieno laukkakin! mutta nyt ei oo kovin paljoa takakorkeakaan, kyllä se ne kintut vielä oppii asettelee hienosti kaikissa askellajeissa ja tulee uppea :) estereenitkin vetäsivät vielä ennen kesälomaa ja kenkien pois ottoa :)
Allu siis painelee nyt taas menemään ilman kenkiä ja Ula laitettiin kesäkenkään, onneks sai myös takaset pitää kun viime kesänä niin paljon kulu sen takaviot reissulla.
 
Palaillaan su näyttelykuulumisten kera!  maanantaina onkin jo Jossu tulossa ultraankin, iik!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti