torstai 21. toukokuuta 2015

Kuvapainoitteinen postaus ja lähdön hetki käsillä jo...! :D

 
 
Koska on jo kaua pitänyt tulla kirjoitteleen / lisäileen kuvia mutta on vähän jäänyt niin tässä nyt sekalainen & kuvapainoitteinen postaus... nyt viimeiset pari viikkoa ollaan kepeesti liikuteltu, oli myös estekisat jossa Aamu ja Henna menivät ristikkoluokan Ulalla, Aamu tuli toiseksi ja Henna olisi voittanut jos ei olisi viimeisen ristikon ohi porhaltanut ;) Allunkin piti näissä startata ristikko tai 50-60 Veeran kanssa, joten vähän pari kertaa hyppelehti tuossa, mutta sitten ei päässytkään kisoihin mukaan päällekkäisten menojen vuoksi.
 
Joka päivä melkein jotain tytöillä nyt tehty, Ula lähinnä tunteja ja olivat myös juuri maastossa Dino-arabin omistajan & Ulan johdolla, jossa Allukin oli ensimmäisellä "työkeikallaan" ja hoitikin sen hienosti :)
 
Irtohyppäyksetkin pidettiin viikonloppuna tuossa ja meni upeasti kaikilla nuorilla, meidän uudella yksäri Santillakin (on jo 6v mutta eiköhän se nuorisoon lasketa vielä ;)
 
Ruohoo oon kerännyt hirveästi tässä nyt pari viikkoa noille että saadaan SUNNUNTAINA laitumelle ne, APUA :) niin ihanaa mutta jännää! Ulallahan pitäisi olla näinä päivinä kiima, viimeksi oli alkukuusta ja Allulla nyt vähän kysymysmerkki kun näyttää aina kiimat kyllä, mutta viimeksi olli 20.4 aikoihin ja sillä joko tulossa tai sitten mulla meni viimeviikolla hieman ohitse, no, joko juuri tulossa tai sitten vielä ootetaan se kesäkuun alkupuolelle.
Nyt eilen molemmat liikutettiin vikaa kertaa ja sunnuntaina aamulla startataan tosiaan sitten virolahteen, ehkäpä silloin tulen sitten kirjoittaan jotain, palataan :)






Tämmöiset piristävät aina :D tuli vielä ihan aamusta puhelimeen niin piristi koko päivää ;)
 
 




¨
Irtohyppäyksessä nuorisolla riitti taas vauhtia! yli metriä ylittyi kaikilta muistaakseni tälläkin kertaa..

Rennosti, rennosti, Ulpulla pääsi myös Jossu-tyttö kokeilemaan ilman varusteita menoa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti