perjantai 24. heinäkuuta 2015

Muutto! :)



Nyt tytöt sitten tosiaan muuttivat! :) nimittäin uuteen pikku kaksioonsa.
Pihatto ei vielä ihan valmis ole, kuten ehkä huomaa on meillä maalaus vähän kesken ;) mutta se valmistunee ensi viikolla kun tyttöjen olisi tarkoitus käväistä virolahdessa, laitettiin nyt pariksi päivää tuohon ja onneksi näyttää siltä että muutos on likoille ihan ok, niin palaavat sitten pikkulomaltaan tähän :) sisätiloista kumimatto pitää vie laittaa lattiaan ja oviverhot laitetaan ainakin sisätilan oveen myös, nämäkin on melko nopeasti laitettu ensi viikolla.
 
Alluki on nyt ensimmäisen yön pysynyt tarhassa, huomas että piti selvää välimatkaa ku tunsi että sähkö menee ;) eiköhän se siinä pysy, ainakin niin kauan kun sähkö kulkee.
 
Allulla rupeaakin nyt toivon mukaan oleen kasassa jo 60vrk! jee :) ostin eilen agristakin Kraftin mammarehua Allulle, on muutenkin Allu kivasti ruvennut saamaa lihaa luiden päälle ja nyt kun toissapäivänä ratsastin sillä niin tuntui ihan tosi paljon saaneen tasapainoa, ei tarjoillu peitsiä tai laukkaa välillä ;)  Veera ja Jossu sillä enemmän menee ja nyt kyllä mennyt aika kivasti. En tiedä vaikuttaako tiineys, että se on aika kivasti "aikuistunut", kentälläkin rentoutunut, keskittyy hyvin töihin, eikä kuikuile muualle.




 
Uittoretkikin oli taas toissapäivänä, melko huono sää oli eikä hirveästi ole kuvia sen vuoksi, mutta mm. videon otin siltä varalta että saataisiin räjähtävä vesille lasku mutta ei, melko nätisti meni! eikös?
 
 
 
Nyt sunnnuntaina olisi kova yritys tytöt viedä (tai no en mä vieläkään ole varma meneekö pelkkä Ula vai molemmat) virolahteen ja tulevat heti astutuksen jälkeen takaisin sitten, tällänen kokeilu ja sitten kun kotona olisi tarkoitus vielä regumatte aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti